Ads 468x60px

Sunday, March 31, 2013

Kasımpaşa - Bursaspor yorum ve sonuçları Spor Toto Süper Lig Türkiye

Herkese iyi günler sevgili okuyucuları.


90′ +4
Gol Kalu Uche

90′
Oyuncu değişikliği Stanislav Sestak Ömer Erdoğan

82′
Oyuncu değişikliği Senijad Ibricic Matí­as Leonel Fritzler

76′
Sarı Kart Erhan Kartal

74′
Oyuncu değişikliği Musa Çağıran Okan Deniz

64′
Oyuncu değişikliği Halil Çolak Adem Büyük

62′
Oyuncu değişikliği S. Pinto Ferhat Kiraz

52′
Sarı Kart Kerem Şeras

46′
Oyuncu değişikliği Elyasa Erhan Kartal

26′
Gol Senijad Ibricic


Kasımpaşa adım adım Avrupa'ya: 2-0

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı mağlup eden Kasımpaşa, sahasında Bursaspor'u da yenerek ilk dört sırada yer almak için önemli bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. 11'inci dakikada ceza sahasında topla buluşan Uche'nin vuruşu az farkla yandan auta gitti. 24'üncü dakikada ani gelişen Bursaspor atağında Batalla ceza sahası dışından etkili bir vuruş yaptı. Isaksson topu son anda tokatladı. 26'ıncı dakikada Kenan'ın sağ kanattan yaptığı ortada kafayı vuran Ibricic takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. 45'inci dakikada ceza sahasında topla buluşan Pinto'nun vuruşunu Isaksson son anda çelmeyi başardı ve ilk yarı 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Bursaspor beraberlik golünü bulmak için risklib ir futbol oynamaya başladı. 59'uncu dakikada ceza sahasında topla buluşan Pinto'nun vuruşu az farkla auta gitti. 71'inci dakikada kazanılan serbest vuruşta Batalla etkili bir vuruş yaptı ama top az farkla dışarıya gitti. 90'ıncı dakikada Serdar'ın geri pasında araya girmeyi başaran Uche maçın skorunu ilan eden golü kaydetti, 2-0.

0 comments :

Post a Comment