Ads 468x60px

Sunday, March 31, 2013

Fenerbahçe - Akhisar Belediye yorum ve sonuçları Spor Toto Süper Lig Türkiye

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın galibiyetle kapadığı haftada Fenerbahçe, sahasında lige tutunma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor'u ağırlıyor. Bu önemli maçı Canlı Anlatım Servisi'nden takip edebileceksiniz.


90′ +3
Ve maç bitti! 3 puan Fenerbahçe'nin...

90′ +2
Son anlar...

88′
Sol kanatta topla buluşan Gekas, çapraz pozisyonda Volkan'la karşı karşıya kaldı ama Bekir, Gekas'ın pozisyonunu bozunca top Gekas'tan dışarıya gitti.

86′
Orta bölümde topla buluşan Bruno, sağ kanattaki Emrah'a uzun bir pas gönderdi ama top Emrah'ı aşıp doğrudan taca gitti.

83′
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL SOW ATTI!

82′
Oyuncu değişikliği Çağdaş Atan Kerem Bulut

82′
Oyuncu değişikliği Mehmet Topuz Orhan Şam

80′
Sarı Kart Sertan Vardar

79′
Sarı Kart Bekir İrtegün

76′
Gelişen konuk ekip atağında sol kanatta topla buluşan Sertan ceza sahasına ortasını gönderdi. Gelen topa savunma müdahale etti ve top kornere çıktı.

75′
Oyuncu değişikliği Caner Erkin Selçuk Şahin

75′
Oyuncu değişikliği P. Webó Miroslav Stoch

74′
AKHİSAR BERABERLİĞE YAKLAŞTI! Bruno ceza sahası dışından kaleyi yokladı ancak top sol direğin dibinden az farkla auta gitti.

68′
Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında, Bilal, ceza sahasına hareketlenen Sertan'a uzun bir pas gönderdi ama top Sertan'ı aşıp dışarıya çıktı.

67′
Oyuncu değişikliği Emin Aladağ Bruno Mezenga

64′
YAN AĞLARDA! Cristian Sow'dan gelen pasta ceza sahasına girdi, bir andan şut açısını buldu ancak vuruş sağ köşedeki yan ağlarda kaldı.

61′
Oyuncu değişikliği Kenan Özer Güray Vural

59′
Sağ kanattan gelişen konuk ekip atağında Emrah ceza sahasına ortasını gönderdi ama kaleci Volkan için kolay bir top oldu.

56′
ÇAĞDAŞ GOLE YAKLAŞTI! Gelen ortaya Fenerbahçe ceza sahası içinde iyi yükselen Çağdaş Atan kafayı vurdu ancak üst direğe de çarpan top auta gitti.

54′
CRISTIAN VURDU Cristian Baroni ceza sahası dışından çok sert bir şutla kaleyi yokladı ancak top kaleci Oğuz'un kucağında kaldı.

51′
FENERBAHÇE 2'YE YAKLAŞTI! Sow kaleye vurmak isterken Kuyt ceza sahasında bir anda topla buluştu. Onun da vuruşu kaleci Oğuz'un ayaklarından kornere çıktı.

47′
Gol P. Webó
Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz topu ceza sahasına ortaladı. Gelen topa Webo yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Oğuz kurtardı ama ikinci pozisyonda Webo topu takip ederek ayağıyla yakın mesafeden golünü atmayı başardı.

47′
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL WEBO ATTI!

46′
İkinci devre başladı!


 DEVRE ARASI İSTATİSTİKLERİ
0 - 0
2 İsabetli şut 0
6 İsabetsiz şut 2
1 Korner 3
9 Faul 2
0 Sarı kart 0
0 Kırmızı kart 0
%54 Topla oynama %46

45′ +1
İlk yarı sona erdi...

42′
Kuyt, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve ara pasında topu Cristian'la buluşturdu ama Cristian topu istediği gibi kontrol edemeyince top dışarıya gitti.

37′
DİREK! TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ! Moussa Sow ceza sahası önünden .ok sert vurdu, top üst direğe çarptı... Ardından pozisyonun tekrarında topun tamamının çizgiyi geçtiği görüldü...

33′
Rakip yarı alanda sağ kanatta topla buluşan Kenan, ceza sahasına ortasını göndermek istedi ama savunmaya çarpan top kornere gitti.

29′
Akhisar atağında Sertan ceza sahasına ortasını gönderdi. Ceza alanında Fenerbahçe savunması topu karşıladı ama ceza sahası dışında topla buluşan Kenan sert bir şut gönderdi, top yandan dışarıya gitti.

25′
Sağ kanattan gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Kuyt, pasını ceza sahası dışından ceza sahasındaki arkadaşı Sow'a verdi. Sow rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı...

22′
Webo ceza alanı önünde topla buluştu ve pasını Kuyt'a gönderdi. Kuyt'tan önce savunma araya girdi ama top Webo'nun önünde kaldı. Webo'nun çaprazdan vuruşu dışarıya gitti.

20′
Fenerbahçe atağında Caner topu rakip yarı alana taşıdı ve pasını daha iç bölümdeki Webo'ya gönderdi ama Webo topu kaybetti.

17′
SOW GOLE YAKLAŞTI! Webo kendisine atılan pasta ceza sahasının solunda topu kontrol etti. Pasını hiç bekletmeden Sow'a aktardı. Senegalli oyuncu tam olarak açı bulamamasına rağmen sert bir şut attı, kaleci Oğuz kornere çeldi.

14′
Gelişen Akhisar atağında sol kanattaki Sertan'a gönderilen uzun top Sertan'ı aşıp doğrudan dışarıya gitti.

10′
Fenerbahçe atağında Ziegler pasını çizgiye daha yakın olan Caner'e gönderdi ama Caner topu alırken topu dışarıdan çevirdiği için hakem taç atışını gösterdi.

6′
SOW TEHLİKELİ GELDİ Kendi yarı sahasının sağında topu alan Sow, hızlı bir koşu ile rakip alana yöneldi, ceza sahası caprazıdan şut açısı bulan Senegalli oyuncunun vuruşu, üstten auta gitti.

3′
Sonko'nun yaptığı hatada topu alan Webo, ceza alanına girdi ama pasını Sow'a atamadan konuk ekip savunması topun sahibi oldu.

1′
Maç Başladı!

Akhisar: Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Kenan, Merter, Bilal, Emin, Serdan, Gekas

Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Ziegler, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow, Webo

0 comments :

Post a Comment