Ads 468x60px

Saturday, March 2, 2013

Wigan Athletic - Liverpool commentaar en resultaat

Goedemiddag en welkom bij de dekking van clash Wigan met Liverpool wonen. Ik ben hier om u door de volgende 90 minuten als de Latics proberen om hun voortbestaan ​​hoop te versterken tegen Brendan Rodgers 'Reds.

90'+2
Een laatste inspanning van Wigan, dat is van James McCarthy. Zijn half-volley vliegt weg over al en dat zou het moeten zijn.
 
90'+1
Er zullen twee minuten extra tijd.
 
88'
Daniel Agger flicks een hoek in het pad van Henderson, wiens kopbal wordt gewist van de lijn door McCarthy.
 
85'
Het spel is nu meanderende van de sluiting ervan. In werkelijkheid Wigan race werd een lange tijd geleden uitgevoerd, maar in ieder geval ze hebben laten zien wat het hart in de tweede helft.
 
82'
Meer vrij vloeiend voetbal van Liverpool als ze tegen te gaan in aantallen, maar Joe Allen niet in de hand in de doos en ze zijn geweigerd een vijfde.
 
79'
Uitstekend werk van Callum McManaman brengt bijna een doelpunt, de vervanger barstte in het gebied voordat u de bal terug voor Maloney, waarvan curling inspanning goed is gered door Reina.
 
76'
Een speler die dat doet verdient krediet voor zijn inspanningen is Arouna Kone. De Ivoriaanse heeft onvermoeibaar gewerkt aan de voorkant voor geen beloning.
 
73'
Mooie bal over de top van Stewart Downing, maar Suarez is niet in staat om iets van te maken. Rodgers'kant zetten op een show.
 
71'
Vervanging Coutinho Jordan Henderson
 
70'
Phillipe Coutinho krijgt een goede ontvangst van de reizende fans als hij wordt vervangen door Jordan Henderson. De Braziliaanse heeft twee assists en won de vrije trap voor de derde van Liverpool. Een uitstekende prestatie van de middenvelder.
 
67'
Shaun Maloney krijgt een gratis kop twee meter uit, maar Reina zet zijn uitstekende vorm, palming de inspanning in de lucht. De Liverpool keeper verdient zijn clean sheet.
 
64'
Geen sfeer, geen actie en geen hoop voor Wigan te komen terug in deze. Sorry dat ik mezelf te herhalen, maar er is niet veel anders te zeggen.
 
61'
Vervanging Jean Beausejour Callum McManaman
 
61'
Het is allemaal een beetje saai op het moment, hebben Liverpool verrassend genomen hun voet van het gaspedaal en Wigan lijken verstoken van inspiratie.
 
59'
Gele kaart James McArthur
 
58'
Wigan genieten van een fatsoenlijke ban van het bezit op het moment, maar er is geen intensiteit over hun spel en als er meer doelen te komen, zullen ze waarschijnlijk afkomstig zijn van de bezoekers.
 
55'
Nooit meer kansen voor beide ploegen, maar de bezoekers uitrollen langs. Dit is nu een training voor Liverpool, geen twijfel over mogelijk.
 
52'
Vervanging Gary Caldwell R. Espinoza
 
52'
Vervanging Franco Di Santo Antolin Alcaraz
 
52'
De Liverpool fans zijn in mooie stem en wie kan hen kwalijk nemen om te genieten van dit scherm? De Reds waren volkomen uitstekend.
 
49'
Assist Glen Johnson
 
49'
Doelpunt Luis Suárez
Als het niet game over voordat het is zeker nu, Glen Johnson barst langs de vlak voor het spelen van een vakkundig getimed door bal naar Suarez, die vitrines zijn klinische natuur eens te meer, koel af aan zijn hoed-rick en de punten veilig te stellen.
 
46'
Liverpool opnieuw op te starten procedure.
 
 
En het blijkt te zijn van de laatste actie van de helft. De DW is leeggelopen, zijn Liverpool geweest glorieuze, met Suarez en Coutinho een genot om naar te kijken, Wigan zijn treurige en hebben een piek het equivalent van Everest te beklimmen.
 
45'+3
Het is een goeie van Beausejour, maar Reina is gelijk aan het en tips over.
 
45'+2
Gele kaart Lucas Leiva
 
45'+2
Maloney krijgt een vrije trap op een gevaarlijke positie aan het einde van de helft.
 
45'
Er zullen twee minuten extra tijd.
 
44'
Gele kaart Joe Allen
 
44'
We sluiten in op de breuk, en Wigan zeker nodig een doel deze helft willen zij enige kans van het nemen van iets uit het spel te hebben.
 
41'
De sfeer op de DW Stadium is verwant aan dat van een lijkenhuis, kloppend Lezen is een ding, maar je moet uitvoeren op een consistente basis in deze competitie, worden Wigan niet om dat te doen.
 
38'
Dit is in dreigt een rout, Suarez controleert een bal over de top uitstekend voor het produceren van een volley die goed wordt gered door Al Habsi.
 
36'
Het is zeker van Liverpool dag, Pepe Reina is in goede vorm, de Spanjaard het uitvoeren van heldendaden te kantelen Franco Di Santo's point-blank header.
 
35'
Gele kaart Gary Caldwell
 
34'
Doelpunt Luis Suárez
En het leidt tot een doel, curling inspanning van de Uruguayaanse's wordt afgebogen door Shaun Maloney, Al Habsi erin slaagt om deze in te schakelen om de post, maar glijdt in proces-en bundelt de bal in het net met zijn rug. Game over.
 
32'
Luis Suarez staat boven een vrije trap 25 meter uit, gevaar voor Wigan.
 
29'
Gary Caldwell aan het hoofd een hoek zacht in de armen van Reina. Het is allemaal een beetje lusteloos van Wigan op de minuut.
 
27'
Wigan doen van een beetje meer dringende, maar een goede ban van het bezit eindigt in een teleurstellende lange afstand inspanning van James McCarthy, die rolt hopeloos breed.
 
24'
Liverpool ongelooflijk comfortabel, je kan het gewoon niet meer terug zien een manier voor Wigan, zelfs in dit vroege stadium.
 
21'
Mijn excuses, het was Coutinho met de assist voor de tweede van Liverpool. Wigan bijna reageren als Reina tips over een volley van Boyce.
 
18'
Assist Coutinho
 
18'
Doelpunt Luis Suárez
Ik zei dat ze in de controle en nu Liverpool een tweede. Allen speelt in Luis Suarez door op doel en hij maakt geen fout, steken voorbij Ali Al Habsi van dichtbij. Wigan in de problemen.
 
16'
De bezoekers zijn goed in opdracht op het moment, Wigan waren zeer goed in hun overwinning op het lezen van vorige week, maar zijn heel erg op een na beste op dit moment.
 
13'
Liverpool sonde de binnenlandse defensie opnieuw met een rij lopen van Joe Allen, maar zijn pas niet kunt vinden Steven Gerrard, die bereid was om toe te slaan in de doos.
 
10'
De wedstrijd is overleden een beetje naar beneden, omdat het doel, Liverpool zijn meer dan blij om op hun lauweren rusten voor het moment.
 
7'
De thuisploeg heeft een groot deel van de bal gezien sinds ga achter, maar zijn niet echt iets te doen met het, zijn Liverpool te drukken hoog en zetten Wigan onder grote druk.
 
4'
Hoe zal Wigan reageren op dat? Een nachtmerrie start voor side Roberto Martinez.
 
2'
Assist Coutinho
 
2'
Doel Stewart Downing
Een directe respons van Liverpool en het leidt tot een doel, een lange bal over de top komt uiteindelijk tot Coutinho, wiens kruis wordt voldaan door Stewart Downing naar huis te knikken en de bezoekers een opgemaakt.
 
2'
Vroeg kans voor de gastheren als Emmerson Boyce zwepen in een goede voorzet, maar Arouna Kone de verbinding is een zwakke en Pepe Reina gemakkelijk verzamelt.
 
1'
Wigan krijgen van het spel aan de gang!

De DW Stadium is erg vol vanavond, moet de lokale bevolking te anticiperen op een gedenkwaardige resultaat voor hun zijde.

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Jose Enrique, Gerrard, Lucas, Allen, Downing, Suarez, Coutinho. Subs: Gulacsi, Assaidi, Henderson, Coates, Fernandez Saez, Shelvey, Wisdom

Wigan: Al Habsi, Scharner, Caldwell, Figueroa, Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour, Kone, Di Santo, Maloney. Subs: Robles, Alcaraz, Henriquez, Gomez, McManaman, Espinoza, Stam

-----------------

Resultaat: Liverpool thrash Wigan Athletic



Luis Suarez scoorde een hattrick als Liverpool liep uit comfortabele 4-0 winnaars dan Wigan Athletic deze avond.

Liverpool heeft het voortouw genomen in slechts de tweede minuut als Phillippe Coutinho's kruis gevonden Stewart Downing in de doos, en de vleugelspeler knikte van zes meter uit.

Coutinho was de provider voor Liverpool de tweede ook, uitglijden Suarez door op doel en de Uruguayaanse maakte geen fout met zijn afwerking, rustig steken voorbij Ali Al-Habsi.

Wigan keek om terug te slaan door middel van Arouna Kone, maar zijn schot werd goed gered door Jose Reina na Liverpool niet had voldaan aan de bal te verwijderen uit hun doos.

Suarez kreeg zijn tweede net voorbij het ​​half uur merk als zijn vrije trap afgebogen off Shaun Maloney en verleden Al-Habsi.

Franco Di Santo kreeg bijna een doel terug voor de bezoekers, toen hij afgepeld zijn man aan de achterkant na en ging op weg naar doel, maar Reina getipt zijn inzet over de lat.

Suarez bijna beweerde een eerste helft hattrick toen hij ontketende een volley van binnen het gebied, maar zijn staking werd geslagen weg door Al-Habsi.

Suarez zou niet al te lang meer wachten op zijn derde, echter, zoals hij stak de bal onder Al-Habsi te zijn gevonden door Glen Johnson stand op 4-0 bracht.

Reina nodig om alert te zijn Wigan houden met iets meer dan 20 minuten op de klok als hij gered Maloney's inspanning.

De Spanjaard werd een beroep gedaan op opnieuw in de 78ste minuut, dit keer weren van curling inspanning Kone's als Liverpool vast aan hun schone lei.

0 comments :

Post a Comment