Ads 468x60px

Tuesday, February 26, 2013

Everton - Oldham Athletic commentaar en resultaat

90+3 minuten FULL-TIME: Everton drie-een Oldham

90+2 minuten In alle eerlijkheid naar Oldham, zijn ze nog steeds steken weg. Lange bal Tarkovski's wordt geleid richting van het doel van Smith, maar hij richt zijn poging recht op Howard.

90 minuten Drie minuten nuten van blessuretijd te spelen. Heeft Oldham wat er nodig is om twee doelstellingen te vorderen in drie minuten utes? Erm ... nee!

88 minuten Een andere Everton sub: Pienaar maakt plaats voor Hitzlsperger als Everton kijken om dit te zien uit en in te stellen dat de kwartfinale botsing met Wigan.

86 minuten Naismith kwam op Mirallas momenten vervangen voordat het incident met Howard en Simpson. Een goede prestatie van de Belgische. Indrukwekkende arbeidstempo en zijn naam op het wedstrijdformulier. Wat kun je nog meer vragen?

85 minuten Howard en Simpson zowel gaan om dezelfde bal en de Everton keeper komt uit het veel erger. Er was een duidelijke overtreding daar door de Oldham man, die kwam binnen stormen in Howard en verdiende de wedstrijd de eerste gele kaart voor zijn inspanningen.

83 minuten KANS! Grote visie van Mirallas te halen uit Jelavic. De Kroaat vindt Gibson op point-blank range en hij vlamt de bal over. Dat was een sitter en dat weet hij!

82 minuten Er is veel oranje shirts vooruit nu. De bal valt op Baxter aan de rand van de doos en hij heeft een pop. Osman laadt het naar beneden en wist het gevaar.

79 minuten Dit spel heeft verloren een aantal van haar momentum nu. Met iets meer dan 10 minuten utes vertrokken zou ik zeggen dat Everton zijn bijna thuis en droog zijn. Hun supporters lijken te denken als de gezangen van 'We gaan naar Wembley "zijn iets te gaan. Ze zin in natuurlijk hun kansen tegen Wigan.

76 minuten Een verdere Oldham sub: Connor Brown wordt vervangen door James Wesolowski. Croft gaat naar rechts-back en de Latics zal plaatsvinden op een meer aanvallende formatie.

74 minuten Mirallas ranselt in een vrije trap vanaf de linkerkant. Simpson doet er goed aan zijn hoofd te krijgen om het te onder druk van Osman. Hij kan niet voorkomen dat de hoek, dat wel.

71 minuten Naismith is warminute g op de zijlijn. Een like-for-like schakelaar voor Darron Gibson, misschien?

69 minuten Everton blijven op de achterste voet, maar de gelegenheid gehad om de bal naar voren te krijgen door middel van Pienaar, die verspilt de kans op over-slaan van een pass naar een goalkick toegeven.

67 minuten Had Oldham getrokken eerste bloed deze helft denk ik dat we een heel ander spel hebben op onze handen. Ze zijn nog steeds druk, dat wel. Simpson heeft net vertrokken naar doel, het niet Howard lastig.

65 minuten zag ik dat cominute g! Smith krijgt tot zijn oude trucs en sprongen het hoogst in de doos naar huis te gaan een hoek. Shocking verdedigen van Everton, maar Smith deed het goed om op te staan ​​zo hoog. Ik denk dat Oldham zou hem hebben gespeeld vanaf het begin.

64 minuten GOAL! Everton 3-1 Oldham (Smith)

Looping kruis 63 minuten Steven Pienaar's is knikte door Leon Osman. De middenvelder kreeg niet veel op en de bal alleen te vinden op de achterkant van het net als gevolg van imposante aanwezigheid Jelavic's voor doel.

62 minuten GOAL! Everton 3-0 Oldham (Osman)

58 minuten Oldham hebben een scherpere rand om ze nu. Croft draait op de Everton verdediging en speelt een loft pas in de doos, dat Howard beweert. De vleugelspeler schiet naast het doel van ogenblikken later.

56 minuten De veranderingen vrijwel direct een impact Smith speelt in een gevaarlijke lage voorzet richting Baxter in de doos. Neville maakt een vitale interceptie en geeft toe de hoek. Oldham zou zeker een doel terug te hebben getrokken was het Everton schipper niet tussenbeide daar.

55 minuten Het is een dubbele vervanging van Oldham als Smith en Simpson vervangen Obita en Iwelumo. Like-for-like veranderingen er voor de toepassing van verse benen.

53 minuten Coleman als uitzonderlijk geweest aan de rechter voor Everton. Hij is gewoon zweefde in een andere gevaarlijke kruis dat Osman verband houdt maar niet genoeg krijgen op het aan Bouzanis lastig.

52 minuten KANS! Goede opbouw spelen van Everton als Mirallas kruising landt tussen twee blauwe shirts in de Oldham doos. Jagielka en Jelavic zowel voor gaan en krijgen in elkaars weg. De verdediger belandt schieten meer dan de bar.

49 minuten Een ingetogen begin van de tweede helft. Baines en Pienaar uitwisseling passeert langs de linkerflank, maar Oldham duidelijk het gevaar. De League One side poging om een ​​aanval op te zetten aan de andere kant, maar Obita is gevangen buitenspel.

47 minuten Matt Smith is samengesteld strekte zijn benen over op de zijlijn. Zijn inleiding mag niet te ver van zijn heldendaden in deze competitie gegeven tot nu toe.

45 minuten zijn we terug aan de gang op Goodison Park. Oldham hebt 45 minuten om iets te redden uit deze beker band.

45+1 minuut Everton 2-0 Oldham

45 minuten Een minuut ute van toegevoegde tijd zal worden gespeeld.

42 minuten Oldham nog steeds een go aan de andere kant. Nog een andere Baxter kruis vliegt over de Everton gebied, niet te aanspeelpunt Iwelumo vinden. De voormalige Everton jongere is hun grootste bedreiging vanavond, maar hij kan niet leiden tot een er boos op zijn eigen.

40 minuten KANS! Mirallas en Coleman spelen een nette een-twee aan de rechterkant en de Ier drijft in een voorzet van Jelavic, maar het is een centimeter of zo te hoog voor de Kroaat, die luchten zijn kopbal.

37 minuten Oldham de reactie positief. Baxter schommels in een cross in de richting van een stel oranje shirts in de doos, maar Howard slaat wissen. De grote Amerikaanse deed het goed onder druk daar.

35 minuten De Engelse international maakt geen fout van 12 meter. Bouzanis goed geraden en kreeg een touch aan, maar Baines raak hem met genoeg gif om de rechterbenedenhoek te vinden.

34 minuten GOAL! Everton 2-0 Oldham (Baines)

33 minuten STRAF! Everton zijn bekroond met een straf voor een handbal tegen Connor Brown van cross Coleman's uit aan de rechterkant uit. Baines stappen tot aan nemen ...

31 minuten De Oldham fans zijn nog steeds zingen hun hart uit ondanks het feit dat een doel naar beneden. Alle lof voor hen, niet dat ze zijn niet van deze wedstrijd met alle middelen.

28 minuten SHOT! Het is een merk Leighton Baines raket van net buiten het gebied! Bouzanis duwt het achter voor een Everton hoek. Goede redding van de Oldham shot-stopper!

27 minuten Mvoto is uitstekend aan de achterkant voor Oldham. Hij bleef maar Jelavic uit door het gebruik van zijn kracht af te houden van de Kroatische, die hoe dan ook mis-geschopt. Hij lijkt te doen veel van dat de laatste tijd.

25 minuten Oldham onderneming vooruit door Obita, wiens low-pass in het gebied wordt gehackt uit voor een inworp in door Darron Gibson.

23 minuten Goede aanvallend spel van Everton als Pienaar speelt een steekpass naar Jelavic en hij voedt het aan Mirallas. De Belgische pogingen om het af te spelen in het gezicht van het doel, maar Mvoto hoofd helder.

19 minuten Nou, dit spel explodeerde in het leven in de laatste paar minuten Utes. Grote visie van Gibson om het uitzoeken van Mirallas en Baxter was pech aan de andere kant. Oldham had een redelijk goede zaak voor een penalty tegen Gibson. Het was zo'n 50/50 situaties.

17 minuten UIT DE POST! Oldham rechtdoor de aanval van de herstart en Baxter curles die richting van het doel van de rand van het gebied, alleen voor zijn inspanning crash terug te zien uit het verleden. De bezoekers pleidooi voor een straf als de bal lijkt te Jagielka slaan op de arm als de Everton verdediging klauteren duidelijk.

16 minuten Everton het voortouw nemen door middel van Kevin Mirallas! Darron Gibson op voorwaarde dat de assist, een inch-perfect kruis uit brede aan de rechterkant, en de Belgische gebundeld huis van dichtbij.
15 minuten GOAL! Everton 1-0 Oldham (Mirallas)

15 minuten Everton verdienen de eerste bocht van het spel. Baines's kruis valt op Gibson, maar de middenvelder niet kan houden greep van de bal.

13 minuten Pienaar geeft toe een vrije trap wijd. Baxter stapt en speelt de bal lang in de gevarenzone, maar Tim Howard maakt een gemakkelijke vangst.

11 minuten Everton poging op te stapelen op een aantal druk als Baines neemt een gegooid in de finale derde. De bal komt Pienaar breed aan de linkerkant, maar de Zuid-Afrikaanse blijft buitenspel.

9 minuten Baxter schommels in een kruis in de richting van de Everton gebied en Jagielka hoofd helder. De League One kant geven zo goed als ze zijn tot nu toe steeds, maar de Blues naar voren te drukken nu.

7 minuten Oldham poging een tegenaanval, maar Jose Baxter geeft de bal weg. Everton poging om aan de andere kant, alleen voor Mirallas om een ​​mijl of zo buitenspel dwalen.

5 minuten Oldham hebben gebracht veel reizen ondersteuning en ze zijn in fijne stem. Het is Everton die spelen controle op dit moment. Osman heeft net tuimelde in het gebied onder uitdaging Furman, die was volkomen legitiem.

3 minuten Grounds geeft toe een vrije trap, het terugdringen van Mirallas net buiten het Oldham gebied. Baines stapt om het te nemen, maar het is niet een van zijn betere. De bal raakt de muur en stuitert duidelijk.

1 minuut ute Oldham zijn het eerste team om door te gaan. Croft jaagt de bal langs de rechterflank, maar het gaat uit voor een goalkick. Jelavic wint het bezit aan de andere kant en vindt Baines. Mvoto wist het gevaar.

0 minuten We zijn aan de gang hier in Goodison Park. Deze twee teams strijden voor het recht op Wigan Athletic spelen thuis in de kwart-finale van de concurrentie.

Oldham: Bouzanis, Bruin, Grounds, M'Voto, Tarkovski, Croft, Furman, Iwelumo, Obita, Barnard, Baxter
Subs: Cisak, Wesolowski, Simpson, Smith, Millar, Winchester, Mellor

Everton: Howard, Neville, Baines, Gibson, Jagielka, Jelavic, Mirallas, Distin, Osman, Pienaar, Coleman
Subs: Mucha, Heitinga, Oviedo, Naismith, Hitzlsperger, Vellios, Duffy

Resultaat: Everton einde Oldham Athletic de FA Cup te lopen kwartfinales te bereiken

Everton heeft het opzetten van een FA Cup kwartfinale thuis tegen Wigan bij het zien van uit de uitdaging van League One side Oldham Athletic in hun vijfde ronde replay vanavond.

De gastheren ging vooruit op de kwart-uur merk wanneer Darron Gibson's kruis uitgezocht Kevin Mirallas en de Belgische gestuurd naar huis.

Een bezoek aan Oldham kwam binnen centimeters van equalizing direct, maar voormalig Everton man Jose Baxter chip stuiterde uit de binnenkant van de paal.

Leighton Baines verdubbelde Everton de voorsprong in de 34e minuut van de plek na Connor Brown werd verklaard te zijn behandeld in het gebied.

The Toffees 'plaats in de laatste acht was maar 17 minuten bevestigd na de pauze zijn versleten kop Leon Osman's erin geslaagd om zijn weg te vinden in het net.

Oldham trok een terug meteen toen Matt Smith hoofd in zijn vierde tegen Merseyside clubs in de competitie van dit jaar - hij scoorde tweemaal tegen Liverpool in de vierde ronde en een keer in de omgekeerde tegen Everton.

Everton zal worden geconfronteerd met Wigan voor een plaats in de laatste vier om 12.45 uur op zaterdag 9 maart.