Ads 468x60px

Saturday, March 2, 2013

Manchester United - Norwich City commentaar en resultaat

Goedemiddag en welkom bij een ander 's middags van pulserende Premier League actie met Vandaag brengen we je hier woont dekking van Manchester United versus Norwich, evenals alle andere Premier League actie.

Voltijd hier op Old Trafford en Manchester United hebben hun voorsprong aan de top van de Premier League tot 15 punten. Deze overwinning zal hebben gedaan hun vertrouwen geen einde van een goede voorsprong op hun doe-of-die clash met Real Madrid op dinsdag. Voor Norwich, is het tijd om zelf stof naar beneden en terug te gaan naar de tekentafel. Een slechte dag op kantoor.

90'+1
Vervanging Grant Holt Luciano Becchio

90'
Assist Danny Welbeck

90'
Doelpunt Wayne Rooney
En Norwich ellende wordt samengesteld met een fijne staking van Rooney tot een prachtig display van de Engelse spits te voltooien!

87'
Assist Wayne Rooney

87'
Doel Shinji Kagawa
3-0 van United hier als Kagawa pakt zijn hattrick na een assist van Rooney.

82'
Gele kaart Michael Turner

79'
Dus Verenigde zien eruit alsof ze hier vrijlopen, met de bezoekers doen wat ze kunnen, maar uiteindelijk uitzien als ze komen uit op een na beste.

76'
Michael Carrick levert een pass door het kanaal en Rooney beats Sebastian Bassong de bal. De Engeland man snijdt dan binnenin de verdediger en onbaatzuchtig vierkantjes voor Kawaga te rollen zijn inspanning huis.

76'
GOAL! Het is Kagawa weer!

74'
Vervanging Anderson Tom Cleverley

74'
Vervanging Robert Snodgrass Elliott Bennett

73'
Gele kaart Bradley Johnson

72'
Vervanging Wesley Hoolahan Kei Kamara
Kei Kamara komt op! Norwich doelpuntenmaker van vorige week en een man die al ingeschreven is een doel tegen United dit seizoen.

69'
Gele kaart Javier Garrido

69'
Onze man in Manchester, Jeremy Butler zegt:'Norwich zijn een spel van deze te maken, maar United nog steeds op zoek hoe groter de kans om opnieuw te scoren. Niet veel van een horloge maar met weinig kansen.'

66'
Vervanging Robin van Persie Danny Welbeck
Van Persie komt uit zonder dat scoorde, hoewel hij kreeg een assist. Helemaal klaar voor dinsdagavond!

64'
Rooney verspilt een kans als hij een stijgende run maar vuurt zijn poging weg wijd.

61'
Norwich zijn verbeterd in deze tweede helft en het beperken van United naar minder kansen, terwijl tegelijkertijd genieten van enkele van hun eigen, veelal uit hoeken en set-stukken.

58'
Een andere kopbal van Bassong deze tijd drijft doel af.

55'
De bezoekers bedreigen ooit zo iets, maar De Gea verzamelt tam header Bassong's.

52'
KANS! Grote pass van Kagawa naar Rooney als hij vragen die de bal 30 meter. Rooney's aanraking lijkt hem voorbij Bunn, maar de keeper van de uitgestrekte been neemt de bal weg.

49'
Manchester United zijn eigenlijk ongeslagen in hun laatste 42 wedstrijden van het winnen bij half-time (40 overwinningen, 2 draws). En ze zijn begonnen deze tweede 45 met vertrouwen eens te meer.

De eerste helft eindigt hier met het boeken Snodgrass "na Kagawa de goed genomen doel.

45'+3
Gele kaart Robert Snodgrass

45'+1
Assist Robin van Persie
Van Persie had net gemist een eerdere kans, maar was instrumenteel hier als hij tikte op Valencia's kruis, met Kagawa ontvangen van de bal te geven de gastheren een verdiende voorsprong. Ze zijn niet op hun best - maar ze hebben helemaal leeg Norwich haveloze.

45'+1
GOAL! Kagawa vuurt thuis een volley!

39'
Kudos aan Turner tot nu toe. De afstand kant van de centrale verdediger is omgegaan met Rooney zeer adeptly. Deze keer, de Engelse man probeert over te slaan langs hem, maar hij steekt een been uit om hem te stoppen.

36'
De bezoekers hier duidelijk een andere hoek. Het vertelt hoeveel set-stukken de gastheren hebben gehad, maar het is ook te vertellen hoeveel ze hebben gefaald om te profiteren van (allemaal).

35'
SHOCKER! Een Van Persie schot niet raakt het doel! In plaats daarvan heeft hij rifled een poging vanaf de rand van de box rechts in de tribunes.

34'
Verenigde tonen hun fluïdum aan de voorkant als een goed georganiseerde beweging eindigt met Rooney met een schot geblokkeerd door Martin. Kagawa was invloedrijk in de build-up weer, en zo ook in Valencia.

31'
Een andere kans voor Rooney als de gastheren dichter en dichter. Ik kan me niet herinneren een Norwich kans tot nu toe ... Misschien omdat er nog geen een van op!

28'
Rooney komt tot leven, hier heeft hij nog een schot geblokkeerd door Turner. Kagawa de creativiteit is echt helpt hem vandaag. En laten we niet vergeten Van Persie. De aanvallende driemanschap maken het leven moeilijk voor de bezoekers.

25'
Nemanja Vidic aan het hoofd een hoek over! Verenigde steeds dichterbij.

22'
Verenigde proberen wat ze kunnen als ze kunnen - zij het via spelhervattingen of kruisen, maar Norwich houden ze terug effectief tot nu toe.

19'
Bunn pakt een losse bal na een aanvallende beweging waarbij Kagawa en Rooney.

16'
Onze man op Old Trafford Jeremy Butler heeft dit te zeggen:'United krijgt nu in hun stroom. Robin van Persie wordt gespeeld in per omgaande Wayne Rooney's pas maar nogmaals Mark Bunn krijgt snel smoren aan. De keeper heeft aandacht nodig maar - en ik ben niet verbaasd. Van Persie niet uit te trekken van die ene!'

13'
Vidic zet zijn hoofd om de daardoor ontstane set stuk! Maar de header valt naar rechts en een Norwich verdediger is in staat om te wissen.

12'
Van Persie krijgt een vrije trap voor de thuisploeg in een wat gevaarlijke positie. We konden zien van het spel de eerste echte kans hier.

9'
Norwich verkrijgen van een lichte voet aan de grond, maar nog steeds zich bevinden met het minderheidsbelang in het bezit tot nu toe en zijn zeer achter de spel al.

6'
Verenigde overeenstemming bezit met voelbare gemak tot nu toe hier, maar nog steeds geen noemenswaardige kansen tot nu toe. Zullen we zien een vroeg doelpunt van Robin van Persie, die is geslaagd voor een late fitness-test voorafgaand aan de hedendaagse botsing?

3'
Een hectische start van de actie, maar geen doelen vooralsnog hier op Old Trafford.

1'
We hebben afgetrapt!

Norwich: Bunn; R Martin, Bassong, Turner, Garrido; Johnson, Snodgrass, Howson, Pilkington, Hoolahan; Holt. Subs: Camp, Whittaker, R Bennett, Fox, E Bennett, Kamara, Becchio

Manchester United: De Gea; Bronckhorst, Evans, Smalling, Vidic, Valencia, Anderson, Carrick, Kagawa, Rooney, Van Persie. Subs: Lindegaard, Rafael, Nani, Young, Cleverley, Hernandez, Welbeck.

--------------

Resultaat: Shinji Kagawa hattrick leidt Manchester United naar de overwinning

Shinji Kagawa scoorde een hattrick als Manchester United verlengd hun voorsprong aan de top van de Premier League met een 4-0 overwinning op Norwich City vanmiddag.

Man United nam de controle van het eerste fluitsignaal, maar had moeite om duidelijke kansen te creëren als Norwich verdediging blonk op Old Trafford.

Echter, United dominantie eindelijk de openingstreffer op enkele minuten voor de rust als Wayne Rooney uitgekozen Kagawa, die had de gemakkelijke taak van scoren van dichtbij.

Norwich uitgevoerd meer een aanvallende dreiging na de pauze, maar waren niet in staat om een goed georganiseerde Verenigde verdediging dringen.

Een saaie tweede helft kwam tot leven in de 76ste minuut, toen Kagawa verzamelde een pass van Rooney voor slotting de bal voorbij een hulpeloze Mark Bunn om zijn persoonlijke tally verdubbelen voor de middag.

Kagawa voltooide een uitstekende persoonlijke prestaties kort voor het laatste fluitsignaal door het toevoegen van zijn derde van de wedstrijd met een goede afwerking na een defensie-splitsing pass van Rooney.

Er was nog tijd voor Rooney te scoren als de Engelse spits ruimte gecreëerd voor zichzelf op de rand van de doos voor de ontploffing verleden Bunn op de rout te voltooien.