Ads 468x60px

Saturday, March 2, 2013

Genk - Anderlecht commentaar en resultaat

20:53
KOTELES TRAPT GENK NAAR DE FINALE!!!!! Racing Genk speelt op 9 mei de finale van Cofidis Cup!!
20:52
PROTO MIST!!! Racing Genk kan het voor de derde keer afmaken!!! Lukt het nu??
20:52
CROUX SCOORT!!! Jordy Croux lijkt op Proto te stuiten, maar de bal glipt onder de arm van de doelman door.
20:51
DESCHACHT SCOORT!! Laszlo Koteles zat er heel dicht bij.
20:50
TSHIMANGA SCOORT!!! We gaan nog even door! Katuku Tshimanga scoort voor Racing Genk!
20:49
KOUYATE SCOORT!!! Cheikhou Kouyate scoort, Katuku Tshimanga mag niet missen!
20:48
ANELE MIST!!! Onwaarschijnlijk, ook Ngongca Anele mist!!!
20:47
JOVANOVIC MIST OOK!!! Milan Jovanovic trapt op de paal!!!
20:46
KOULIBALY MIST!!!! Silvio Proto houdt de hoop van Anderlecht nog levendig!!!
20:46
ODOI MIST!!! Denis Odoi knalt hoog over. Kalidou Koulibaly kan de wedstrijd beslissen!
20:45
SIMAEYS SCOORT!! Jeroen Simaeys scoort met een gelukje!
20:44
DE SUTTER SCOORT!! Tom De Sutter legt de druk bij Jeroen Simaeys.
20:43
VOSSEN SCOORT!!! Jelle Vossen maakt weer gelijk!
20:42
WASYL SCOORT! Marcin Wasilewski knalt keihard rechtdoor.
20:42
PLET MIST!!! Het staat weer gelijk! Plet trapt op Silvio Proto!
20:41
GILLET SCOORT! Anderlecht klampt aan via Guillaume Gillet.
20:40
HYLAND SCOORT! Khaleem Hyland zet Proto op het verkeerde been.
20:39
NUYTINCK SCOORT! Bram Nuytinck doet beter dan Biglia.
20:39
GORIUS SCOORT!! Julien Gorius brengt Genk op voorsprong!
20:38
BIGLIA MIST!!! Lucas Biglia trapt op de lat! Het begint slecht voor Anderlecht.
20:37
Biglia als eerste. Lucas Biglia gaat de spits afbijten....
20:34
Doorbreekt Anderlecht penaltytrauma? Anderlecht heeft dit seizoen al veel meer strafschoppen gemist dan dat het er omgezet heeft. Bovendien is Laszlo Koteles een echte strafschopspecialist. Racing Genk lijkt het psychologische voordeel te hebben in deze strafschoppenreeks.
20:32
Strafschoppen in Genk! Strafschoppen zullen een finalist moeten aanduiden.
119'
Anderlecht met de beste kansen. Ondanks de numerieke minderheid heeft Anderlecht in de verlengingen de beste kansen gehad. Het was zo zelfs gevaarlijker met tien dan met elf.
116'
Fantastische redding Koteles. Guillaume Gillet kopt een vrije trap van Lucas Biglia goed op doel, maar Laszlo Koteles heeft een supersave in huis.
113'
Gorius op het veld. Intussen staat ook Julien Gorius tussen de lijnen in de plaats van Kumordzi.
112'
Schot Plet. Glynor Plet gaat zijn kans maar Silvio Proto gaat goed plat. Al bij al is het toch te weinig wat Genk brengt in de verlengingen.
111'
Wat een kans voor Anderlecht!!! Tom De Sutter mag alleen af op Koteles maar besluit nog af te leggen: Kalidou Koulibaly is net op tijd terug.
108'
Tweede verlenging. Intussen is ook de tweede verlenging aan de gang in Genk.
103'
Geel Jovanovic en De Sutter. Tom De Sutter krijgt geel na een te wilde tackle. Jovanovic protesteerde iets te ostentatief en ziet zijn naam ook in het boekje van de ref verdwijnen.
102'
Wasilewski op de paal. Marcin Wasilewski krult een vrije trap enig mooi op de paal. Hij mag zijn kunstje trouwens nog eens overdoen omdat Jordy Croux te snel uit de muur was gekomen.
98'
Vervanging Genk. Ook Mario Been voert zijn tweede vervanging door. Jordy Croux komt in de plaats van Elyaniv Barda.
97'
Vervanging Anderlecht. Demy De Zeeuw speelde matig en wordt nu vervangen door Marcin Wasilewski. Cheikhou Kouyate schuift door naar het middenveld.
96'
Geel Kouyate. Cheikhou Kouyate krijgt geel na een fout op Katuku Tshimanga.
96'
Balbezit Genk. Racing Genk heeft de bal maar kansen afdwingen zit er voorlopig niet meer in. Anderlecht plooit massaal terug.
91'
Geel De Zeeuw. De Zeeuw krijgt geel na een fiks duel met Khaleem Hyland.
91'
Start verlengingen. Anderlecht moet het nog een half uur extra doen met tien spelers. En als ze dat doorstaan doemt het penaltyspook weer op...
19:53
Verlengingen. We krijgen verlengingen in de Cristal Arena.
91'
Twee minuten extra. Er worden slechts twee minuten aan deze tweede helft toegevoegd.
88'
Geel Simaeys. Jeroen Simaeys krijgt geel voor een stevige ingreep op Guillaume Gillet.
85'
Odoi redt de meubelen. Thomas Buffel haalt de achterlijn en zet goed voor, maar Denis Odoi is eerder bij de bal dan Plet.
83'
Slotfase. We zijn op weg naar verlengingen in de Cristal Arena. Of beslist een van beide ploegen dit treffen nog binnen de reguliere speeltijd?
78'
Kans Kouyate. Guillaume Gillet kopt een vrije trap van Lucas Biglia terug richting Cheikhou Kouyate, wiens poging in hoekschop ontzet wordt.
76'
Vervanging Genk. En daar is Glynor Plet. Slaagt hij er nog eens in om de beslissing te forceren? Hij vervangt Steven Joseph Monrose.
75'
Genk te slordig. Racing Genk springt niet goed om met het balbezit en zo herstelt Anderlecht beetje bij beetje het evenwicht. De thuisploeg speelt niet nauwkeurig genoeg.
72'
Anderlecht moet terug. Anderlecht komt nauwelijks nog onder de Genkse druk uit. Het lijkt een kwestie van minuten vooraleer Racing Genk een tweede keer scoort.
68'
Proto redt. Silvio Proto gaat goed plat op een schot van Steven Joseph Monrose. Racing Genk voert de druk op!
64'
Vervanging Anderlecht. Na de uitsluiting van Mbokani heeft Anderlecht nood aan een nieuwe diepe spits. Tom De Sutter vervangt Dennis Praet.
62'
VOSSEN SCOORT!!! Jelle Vossen brengt de thuisploeg op voorsprong! Steven Joseph Monrose legt een voorzet terug tot bij Elyaniv Barda wiens controle door Vossen wordt overgenomen: 1-0!
61'
Schot Buffel. Thomas Buffel passeert Olivier Deschacht met sprekend gemak maar stuit op een goeie Silvio Proto.
60'
Kans Anderlecht. Anderlecht knutselt met een man minder zijn voorlopig beste aanval van de wedstrijd in mekaar, maar niemand is gevolgd om een teruglegger van De Zeeuw binnen te knallen.
58'
Unieke kans voor Genk? De Limburgers mogen nog meer dan een half uur met een man meer spelen. Kan het daarvan profiteren?
56'
Rood Mbokani. Dieumerci Mbokani trapt na op Jeroen Simaeys en krijgt meteen rood van ref Boucaut.
50'
Genk dreigt. Elyaniv Barda komt een teenlengte te kort om een voorzet van Thomas Buffel in doel te werken. Racing Genk is net als voor de rust goed uit de startblokken geschoten.
49'
Kopbal Koulibaly. Kalidou Koulibaly krijgt alle tijd en ruimte op een hoekschop maar doet daar te weinig mee. Hij kopt recht op Silvio Proto.
46'
Start tweede helft. Racing Genk heeft nog 45 minuten om minstens 1 keer te scoren.
18:50
Rust. Na een wisselvallige eerste helft is alles nog mogelijk in deze halve finale.
45'
Twee minuten extra. Er worden twee minuten extra gespeeld in deze eerste helft.
41'
Gillet ontsnapt. Guillaume Gillet ontsnapt aan een rode kaart na een zware ingreep op Steven Joseph Monrose.
40'
Actie Jovanovic. Milan Jovanovic baant zich een weg door de Genkse as maar wordt vlak voor hij wilt trappen nog afgestopt door Kalidou Koulibaly.
38'
Barda met de kap te veel. Elyaniv Barda aarzelt net iets te lang om af te werken na een goeie diepe bal van Khaleem Hyland.
33'
Genk wil strafschop. De thuisploeg claimt een strafschop na een ingreep van Lucas Biglia op Elyaniv Barda. Een beetje overdreven misschien, maar er zijn scheidsrechters die voor dergelijk duel een strafschop zouden toekennen.
28'
Wedstrijd stilgevallen. Na tien leuke minuten is het spel weer verwaterd. Beide ploegen geven elkaar geen duimbreed toe.
22'
Simaeys hoog over. Khaleem Hyland trapt een vrije trap tot bij Jeroen Simaeys, maar die knalt vanuit een kansrijke positie hoog over.
21'
Prima bewegingen Praet. Dennis Praet ontdoet zich op enig mooie wijze van twee tegenstanders, maar kan vervolgens onvoldoende hard trappen.
18'
Vossen op een haar na. Jelle Vossen, randje buitenspel, draait zich goed vrij maar besluit centimeters naast het doel van Silvio Proto.
17'
Doelpunt Mbokani afgekeurd. Dieumerci Mbokani lijkt Anderlecht op rozen te zetten, maar het doelpunt wordt terecht afgekeurd. Dieu stond nipt buitenspel.
15'
Proto neemt risico. Silvio Proto komt ver uit zijn doel op een diepe bal richting Steven Joseph Monrose en laat de bal net op tijd weer los alvorens hij de zestien meter verlaat.
10'
Middenveldspel. Racing Genk heeft al snel wat gas teruggenomen waardoor het spel zich nu voornamelijk op het middenveld afspeelt.
5'
Goed begin Genk. Racing Genk trekt naar voor en heeft al een aantal hoekschoppen kunnen afdwingen.