Ads 468x60px

Saturday, March 30, 2013

Sunderland - Man United commentaar en resultaat in de Premier League

Goedemiddag! Bedankt voor het meedoen met ons op voor wat de meeste lijken te anticiperen op de meest voorspelbare Manchester United overwinning van het seizoen tot nu toe - kan Sunderland boos de kansen en tonen enkele tekenen van leven, of zullen ze verder worden meegesleurd in de degradatie strijd? Laten we eens kijken. Kick-off in het Stadium of Light is om 12.45 uur GMT.

Eindtijd: Sunderland 0 - 1 Manchester United
 
90'+7
Het is gewoon niet te gaan voor Van Persie. Hij heeft de kans om zijn doel droogte definitief een einde aan de dood als Young bochten Bramble om een ​​twee-op-een te maken, maar de Nederlander raakt zijn vierkante pas recht op Mignolet toen hij het grootste deel van het doel te streven naar. Goede redden, maar je zou niet verwachten dat hij missen.
 
90'+4
United is goed onder controle nu weer. Cleverley vooruitgang door het midden en opent schieten, maar wijselijk beslist tegen en houdt bezit door rennen om de hoek.
 
90'+2
Evans laat zich blootgesteld door te glijden naar een tackle dat Graham laat op te halen de losse bal. De spits pas, is echter absoluut verschrikkelijk en pakte uit door Cleverley, en dat is een goede kans om te breken verspild.
 
90'
We hebben zes minuten toegevoegde tijd als gevolg van de schade aan De Gea.
 
89'
United zijn volkomen gelukkig voor iedereen behalve Van Persie zit achter de bal en geniet van de hoge passen en kruisen die worden gericht in hun strafschopgebied.
 
88'
Little glimp van een kans voor Sunderland, als een bal in de doos wordt gewist Sessegnon, maar zijn schot wordt geblokkeerd en Wickham, ondanks het oppakken van de losse bal, niet kunnen vinden genoeg ruimte om een ​​andere poging weg te komen.
 
87'
"We hebben een partij op Derby Day" is de zang van de United fans. Dat is een week op maandag op Old Trafford.
 
85'
Vervanging Danny Rose Jack Colback
 
85'
Final verandering voor Sunderland, ook als Colback vervangt Rose bij links-back.
 
84'
Vervanging Anderson Tom Cleverley
 
84'
Verenigde gebruiken hun laatste vervanging aan Cleverley brengen op voor Anderson. Enigszins verrassend, zal Van Persie completeren het 90 minuten - misschien Chicharito, een scorer van de vele goals tegen Chelsea, zal met Wayne Rooney spelen op maandagavond.
 
83'
McClean, blijvend een teleurstellend tweede seizoen, lijkt genoeg ruimte ingenieur aan een kruis in ranselen, maar Valencia werkt hard om onteigenen hem. Verenigde verdedigen in aantallen nu, en ze zijn het sluiten van dit spel goed uit.
 
81'
Jonge schommels in een uitstekende hoek en Vidic kan niet helemaal het contact dat hij nodig heeft om goalwards leiden het. Zijn kopbal vliegt breed.
 
80'
Buttner heeft een van die games waar hij zag een veelbelovende aanvallende linksback, en tests Mignolet met een rechts-footed schot dat de doelman palmen breed. Misschien was het off-target hoe dan ook, maar een fatsoenlijke inspanning toch een goede nachtrust.
 
79'
Vervanging Phil Bardsley Sebastian Larsson
 
79'
Vervanging Shinji Kagawa Danny Welbeck
 
78'
Wickham komt op voor Johnson en Larsson voor Bardsley als Sunderland kijken naar iets laat in het spel vonk, terwijl Welbeck vervangt Kagawa voor United.
 
76'
Vervanging Adam Johnson Connor Wickham
 
76'
Gele kaart Phil Bardsley
Bardsley is gelukkig niet om daar te hebben gelopen. Hij vangt Buttner met een studs op, laat, te laat glijden uitdaging, maar de scheidsrechter laat het spel voort te zetten en toont alleen de Sunderland verdediger een gele kaart.
 
74'
Johnson komt binnen vanaf de rechterkant en boren een laag schot net naast de paal van 25 meter. Geen slechte poging, maar De Gea altijd had het onder controle.
 
73'
Verenigde tonen hun bedreiging op de pauze als Anderson releases Buttner met een uitstekende pass. De linksback stappen vooruit en kruist laag, maar het is gewoon afgebogen uit het pad van Kagawa.
 
71'
Johnson zwaait een super bal in vanaf de rechterkant, maar Smalling wist met een nog betere kop in zijn eigen zes-yard box. Verenigde standhouden.
 
69'
Sessegnon krijgt zelf een-op-een met Smalling aan de linker - maar miscontrols de bal uit voor een doelschop. Niet veel is gegaan zijn weg.
 
67'
Sunderland nog steeds problemen ondervindt ontsluiten van de Verenigde verdediging, ondanks de druk die zij hebben uitgeoefend in de afgelopen 10 minuten, en langzaam United zijn om terug op de bal.
 
64'
De Sunderland fans zijn ongelukkig dat het spel werd hervat met een daling bal in de hoek en dat heeft afgevuurd ze een beetje. Bardsley doet er goed aan de bal kloppen verleden Vidic en wint een hoek af Evans, maar Sessegnon niet goed kan verbinden met de bal in de doos.
 
63'
De Gea lijkt in orde te zijn om verder te gaan. Hij leek hoofden tegen het lijf met Vidic toen hij een bal slaan. Vidic lijkt te worden gesneden om zijn lip ook, maar ook hij zal doorgaan.
 
61'
Dit is gemakkelijk best ban Sunderland van de wedstrijd, met kruisen die in het vak na elkaar. Graham's levering van het recht wordt goed verdedigd door Evans vooruit Sessegnon, voor een serie van ballen geworpen in de mix eindigt met De Gea botsing met Vidic. Sunderland zijn gefrustreerd, begrijpelijk, dat het spel werd gestopt, maar de doelman wel behandeling nodig hebben.
 
60'
Johnson maakt een goede run in het recht en probeert om de bal vierkant om Sessegnon, maar het is uitgesneden. Het valt voor Bardsley, die ontploffing over.
 
58'
Gele kaart Robin van Persie
 
58'
Van Persie is geboekt voor een uitdaging met zijn noppen voor een hoge bal. Hij maakte geen contact met de kop van Gardner, maar de middenvelder ging klemde het toch.
 
55'
Smalling heeft een aantal veelbelovende uitstapjes naar voren, maar nooit lijkt te hebben veel voor hem. Zeer gemengde vorm van Valencia is blijven vanmiddag.
 
54'
Matt Scott rapporten van het Stadium of Light: "Warm-ups allemaal gedaan, is Nani geroepen om de bank, waar Mike Phelan prompt vertelt hem om zijn trainingsbroek op en neer gaan zitten arme jongen.".
 
53'
Dit is vrij typerend voor Sunderland - Smalling rekent voren van rechts-back en Rose maakt een goede tackle. Dat laat een gap down de thuisploeg er over te exploiteren - maar Rose schakelt de bal naar de andere kant van het veld en de aanval vertraagt.
 
51'
Van Persie probeert de vrije trap voorbij Mignolet krul aan de eerste paal, maar Rose blokkeert de poging met zijn hoofd.
 
50'
Gele kaart John O'Shea
Van Persie vallen een slechte O'Shea header voordat op zoek naar voorbij de verdediger aan de rechterkant van het strafschopgebied. Hij is gesprongen, en O'Shea krijgt een boeking.
 
48'
N'Diaye heeft ruimte om in vooruit op het middenveld, maar - dit is een opname - kan niet zien een pas en eindigt loopt een doodlopende weg voordat het knippen van een schot uit een onmogelijke hoek in de tribunes.
 
47'
Nice flick-door Graham, maar Sessegnon loopt naar rechts en links Gardner, het is geleid door het midden en Evans veegt. United leek een beetje daar blootgesteld.
 
46'
En we zijn weer terug aan de gang voor de tweede helft.
 
 
Het is Nelson Mandela Dag in het Stadium of Light en er is een asiel (dat is de verzamelnaam, ik heb het opgezocht) van Burundese drummers op het veld die de half-time entertainment. Een stap omhoog van de kinderen'penalty shootout.
 
 
En dat was zo ongeveer zoals verwacht. Verenigde volledig onder controle, er niet uit als toe te geven en hebben een paar openingen, hoewel ze wel een beetje geluk in de manier waarop zij het voortouw namen. Sunderland hebben niet slecht verdedigd, maar zijn jammerlijk die weinig toekomst.
 
 
HALF-TIME: Sunderland 0 tot 1 Manchester United
 
45'+1
Een leuke kleine een-twee tussen Van Persie en Carrick op de juiste resultaten in een dreigende volley uit de voormalige, maar het duikt net over de bar, en dat is de helft.
 
45'
McClean wordt gespeeld in de ruimte door het midden, maar, nog maar eens, duurt te lang in het verplaatsen van de bal op en Carrick doet het goed op te sporen terug en hem gemak uit van het bezit.
 
43'
Johnson strekt zijn benen op de linker kant, maar loopt uit van tijd en ruimte, tot ergernis van de woning supporters. Moeilijk te zeggen of hij probeert te veel te doen of gewoon ontbreekt hulp van zijn teamgenoten - waarschijnlijk een beetje van beide.
 
42'
Het is krachtig geslagen, maar Mignolet heeft geen moeite palming het over de bar voor een hoek. Jonge stuurt de bal in de linker-en de keeper komt en niet krijgen, maar Smalling kan niet veel gecontroleerd contact op de bal en leidt ook breed.
 
41'
Carrick stappen tot op het middenveld tot McClean beroven van het bezit en de vleugelspeler gaat verder met Van Persie fout op de rechterhoek van de doos. Van Persie zal de vrije trap.
 
38'
Jonge vlekken Van Persie's lopen over O'Shea maar de spits van de eerste aanraking brengt hem te breed om Mignolet, die comfortabel redt zijn laag schot verslaan.
 
37'
Frustratie begint in te stellen bij de supporters als Sunderland strijd om de bal te krijgen door middel van het middenveld. Er is een groot gebrek aan ideeën onder zendt de thuisploeg spelers.
 
34'
Jong en Kagawa mooi verbinden met twee films te geven Anderson een kans om door te gaan in de doos, maar hij kan niet helemaal engineeren van de ruimte om te schieten. Verenigd in volledige controle.
 
33'
Vervanging Rafael Jonny Evans
De eerste slechte nieuws voor United van de middag komt in de vorm van een schijnbaar letsel aan Rafael. Rechts-back off draaft worden vervangen door Evans, dus Smalling beweegt over.
 
30'
Bardsley kijkt naar Sunderland vuur oplaaien met een run door het midden, maar hij Shanks zijn schot mijl hoog en breed in de tribunes. Het zal een zware strijd voor het team van Martin O'Neill's van hier te zijn.
 
29'
Replays tonen het is bijna zeker een Bramble eigen doel. Van Persie zou zelfs hebben geprobeerd om de bal te steken - wat de eerste poging was, het was niet op doel tot aanraking van de verdediger.
 
27'
Eigen doelpunt Titus Bramble
GOAL! Van Persie denkt dat hij zijn doel droogte beëindigd, maar dat mag worden gecrediteerd als een Bramble eigen doel. De Nederlander krijgt de bal aan de linkerkant en duwt Bardsley terug in zijn eigen vakje voor zweepslagen een linksbenige schot voor doel - het lijkt af te stevenen wijd voor Bramble steekt een been om het te buigen inch
 
26'
Gele kaart Alfred N'Diaye
N'Diaye verdient de eerste gele kaart van de wedstrijd voor het inschuiven laat op Valencia na de Ecuadoriaanse had stootte de bal langs hem.
 
24'
Verenigde opdruk in het bezit inzet, met 69 procent van de bal hen tot nu toe. Ze zijn niet het maken van te veel al op de minuut.
 
22'
Kagawa schuift een pass naar Van Persie in het vak rechts van het doel, maar Bramble volgt de spits goed en steekt een teen in om de bal weg te porren. Goede verdedigen.
 
20'
We hebben raakte een beetje een pauze in de laatste paar minuten. Gewonde afwezigen Cattermole en Fletcher zijn gelukkig chatten op de tribune.
 
18'
Jonge krijgt in de ruimte aan de linkerkant nog een keer, maar, nogmaals, zijn kruis is heel slecht - het moet recht naar beneden de keel van Mignolet, maar de doelman lijkt te verkijken het en slaat achter voor een hoek, wat neerkomt op niets.
 
17'
Gardner en Rafael botsen op de rand van de doos als ze vechten voor een stuiterende bal, en de Sunderland fans huilen fout. Lijkt niet te veel in het.
 
14'
Kagawa en Anderson zien veel van de bal en de laatste probeert een nette steekpass naar Buttner, die een scherpe run in het strafschopgebied van links om het te ontvangen. Mignolet reageert snel weer, maar, en duiken op het net voor de Nederlander kan een touch.
 
12'
Grote kans voor Buttner! De linksback drives in het vak en wanneer hij probeert om een ​​door de vingers glippen bal links van hem, het weerkaatst Bardsley en terug in dit pad. Hij heeft een druk te veel voor porren een schot naar doel, maar, en Mignolet komt uit zijn lijn te blokkeren.
 
10'
Sunderland dringen Verenigde zeer agressief. Het is onrustig de bezoekers tot op zekere hoogte, maar ze zijn het vinden van gaten achter in de Black Cats'helft.
 
9'
Matt Scott rapporten van het Stadium of Light: "Manchester United heeft niet had het allemaal op hun eigen manier in de eerste zes minuten of zo en Sir Alex Ferguson is onheilspellend afgedwaald van de bank voor de eerste keer die ontbrekende United fans zijn opgedoken. , die is waarschijnlijk in beslag genomen door pinten en taarten, en zijn nu het maken van een almachtige racket. "
 
8'
Jonge schommels in een kruis om de achterkant post, maar het is veel te lang en vliegt uit voor een doelschop.
 
7'
Het is gewist, en de Verenigde tegenaanval. Kagawa schakelt de bal links naar Young en Bardsley heel duidelijk handballen als de vleugelspeler lijnen tot een kruis. Vrije trap net buiten de Sunderland selectievakje links van het doel.
 
6'
Dit is een fatsoenlijke reactie van Sunderland, die het thuispubliek volledig achter hen vandaag. McClean wint een hoek af Rafael aan de linkerkant.
 
5'
Shaky moment voor De Gea, die hacks een rechte rug door te geven aan Graham. Zijn eerste aanraking is verschrikkelijk, maar, en rolt naar Sessegnon in buitenspelpositie.
 
4'
United meteen op de voorste voet, en Carrick en Anderson verplaats de bal links naar Young. Hij pakt uit Kagawa gewoon in de doos die Bramble draait voordat u het opneemt zwak op Mignolet - de Japanners hadden meer ruimte dan hij daar dacht.
 
2'
Vidic lijkt te hebben een beetje een probleem. Hij ontving de bal net binnen zijn eigen helft en gewoon een hoop gegooid het in de tribunes voordat geklemd zijn rug. Hij blijft voor nu, maar we zullen in de gaten houden dat.
 
1'
We zijn onderweg in het Stadium of Light.

Manchester United: De Gea; Rafael, Smalling, Vidic, Buttner; Valencia, Carrick, Anderson, Young; Kagawa; Van Persie. Subs: Evra, Evans, Nani, Welbeck, Cleverley, Powell, Lindegaard.

Sunderland: Mignolet; Bardsley, O'Shea, Bramble, Rose; Johnson, N'Diaye, Gardner, McClean; Sessegnon; Graham. Subs: Larsson, Wickham, Kilgallon, Colback, Mangane, Mandron, Westwood.

--------------------------

Resultaat: Manchester United rand dichter bij Premier League titel



Manchester United heeft een stap dichter bij het ​​winnen van de Premier League titel met een 1-0 overwinning op Sunderland.

De Rode Duivels waren in de controle van de wedstrijd vanaf het begin en kon de weg hebben gewezen steeg na slechts vier minuten had spits Robin van Persie's kopbal op doel geweest krachtiger naar Black Cats doelman Simon Mignolet lastig.

Mignolet werd gedwongen tot het maken van een ander opslaan acht minuten later, haasten van zijn lijn buiten te houden een poging van Alexander Büttner.

Verenigde uiteindelijk doorbrak de patstelling op 27 minuten toen Van Persie gesneden in vanaf de linkerkant en sloeg de bal over de Sunderland doel en Titus Bramble per ongeluk zet het in zijn eigen net.

Van Persie zelf kon zijn verdubbeld Sir Alex Ferguson aan de kant van de voorsprong voor het half-time interval had Mignolet niet geweerd zijn krachtige vrije trap van 20 meter.

United bleef tot procedures en bezit te controleren in de tweede helft, maar geen enkele duidelijke kans tot de 81e minuut.

Buttner was weer in het heetst van de actie en dit keer is hij getest Buttner met een stijgende rechts-footed inspanning van de rand van het gebied.

0 comments :

Post a Comment