Ads 468x60px

Saturday, March 30, 2013

Arsenal - Reading commentaar en verslag en resultaat in de Premier League

Goedemiddag dames en heren! Voetbal is terug! Welkom bij leven commentaar en dekking van Arsenal v Lezen van het Emirates Stadium

Eindtijd: Arsenal 4 - 1 Reading

90'+2
KANS! Arsenal opnieuw te breken op zoek naar een vijfde, maar Keiran Gibbs mistimes zijn run en de vlag voert buitenspel wanneer hij draait op voor Aaron Ramsey's door middel van pas.

90'
KANS! Rosicky gekruist voor Per Mertesacker in het gebied, maar Pearce doet het goed overeenkomen met de Duitser sprong en duidelijk voor een hoek. De resulterende set-peice wordt genomen kort en Arsenal te houden bezit.

90'
Een extra drie minuten toegevoegd worden.

88'
Dit spel is in kannen en kruiken als golven van Arsenal fans het hoofd naar de uitgangen met slechts een paar minuten van de normale resterende tijd.

86'
STAT ATTACK Mikel Arteta scoorde zijn vierde penalty van het seizoen, waardoor hij op gelijke voet met Frank Lampard en Craig Gardner als de speler met de meeste in de Premier League dit seizoen.

84'
Een groot deel van de schade toegebracht aan de verdediging van Reading is zichzelf te wijten. Het lijkt Nigel Adkins als zijn verdedigers gevraagd om uit te spelen vanaf de achterkant, het is spectaculair mislukte tot nu toe vanmiddag.

82'
KANSEN GALORE! Arsenal zijn mishandeling Reading nu. Eerste Ramsey steken de handen van Taylor met een krachtige schreeuw van binnen het gebied voor Cazorla glorieus clips een bal over de Royal backline voor Rosicky, de Tsjechische kiest snijd de rug, hoewel, waardoor Taylor de kans uitdoven.

81'
Vervanging Hal Robson-Kanu Garath McCleary

80'
Tentoonstelling een en twee-touch voetbal van de Gunners nu en Reading vinden het moeilijk om te leven met. Arteta krijgt in achter de bezoekers verdediging, maar ziet de vlag omhoog gaan voor buitenspel.

77'
Gescoorde strafschop Mikel Arteta
GOAL! Mikel Arteta zet cooly de straf te laten vier na Oxlade-Chamberlain de spot-kick verdiend met zijn eerste betrokkenheid bij het spel.

76'
Vervanging Jem Karacan Hope Akpan

76'
Vervanging Olivier Giroud Lukas Podolski

76'
STRAF ARSENAL! Adrian Mariappa hangt uit een been en een daling van Alex Oxlade-Chamberlain direct aan de rand van het gebied.

75'
Vervanging Gervinho Alex Oxlade-Chamberlain

75'
Update van het Liberty Stadium: Swansea hebben getrokken een doel rug tegen Tottenham, is het op dit moment met 2-1 van de bezoekers in Wales.

73'
KANS! Noel Hunt echt goed aan de reusachtige figuur van Per Mertesacker in de lucht uit te dagen. Het lezen van verdedigen een vlaag van Arsenal kruisen voordat Taylor erin slaagt om de bal te vangen na een moment van verwarring in de Royals verdediging.

71'
Vervanging Monreal Kieran Gibbs

71'
Goal.com's Liam Twomey meldt: "Het gebeurt allemaal in het Emirates Reading eindelijk gekozen om vooruit te werpen mannen, die heeft geresulteerd in een veel meer vloeiende, open wedstrijd Olivier Giroud zet Arsenal drie doelen om het goede te zijn gespeeld in door.. Gervinho, maar alleen even later Lukasz Fabianski's hoop op een schone lei ging in rook op als Hal Robson-Kanu dapper verbonden met plagen kruis Jobi McAnuff's aan de achterkant na. Het voelt aan als niet meer dan een troost, en het vrijwel zeker is. "

68'
Assist Jobi McAnuff

68'
Doel Hal Robson-Kanu
GOAL! Het lezen krijgen een terug! Hal Robson-Kanu duiken in elkaar op in kruis McAnuff's aan de achterkant post. The Reading man deed het goed te schillen uit de buurt van Nacho Monreal aan de andere stok. Game on!

67'
Assist Gervinho

67'
Doel Olivier Giroud
GOAL! Olivier Giroud scoort zijn eerste doelpunt in de Premier League sinds januari! Het lezen van onverklaarbare wijze weg te geven de bal recht omhoog het veld en Arsenal teller via Gervinho. De Ivoriaanse houdt de bal voor het vinden van de Fransman, die de bal rijdt verleden hard en laag langs Taylor.

65'
KANS! Arsenal pauze op het lezen als ze kijken naar een aanval te lanceren, maar Gervinho's teruggebracht van de naamregel is slecht nadat ze heerlijk uitgekozen door Cazorla.

62'
KANS! Arsenal zijn spelen met het lezen nu, het verplaatsen van de bal van links naar rechts en het trekken van de Royals op deze manier, dan dat. The Gunners werken de bal naar Sagna vinden in de ruimte aan de rechterkant, maar zijn voorzet wordt geleid breed van de bar bij Gervinho.

61'
Vervanging Pavel Pogrebnyak Noel Hunt

60'
KANS! Het lezen van een schot op doel! McAnuff's corner wordt niet gewist door de Gunners en de bal zakt naar Alex Pearce in het gebied, maar zijn volleyed inzet van dichtbij is goed gevangen door Fabianski.

59'
Crunching tackle fro Laurent Koscielny op Pavel Pogrebnyak! De Russische forward stond op het punt om in brand op doel vanuit een strakke hoek, maar de Fransman kwam haasten over te brengen aan een mooie uitdaging te maken.

58'
STAT ATTACK Santi Cazorla is nu topscorer van Arsenal in de Premier League dit seizoen met 12.

56'
Het lezen van sting samen een paar passen, maar Danny Guthrie hopelijk punters de bal upfield verlaten Pogrebnyak met zeer weinig kans om iets van het.

54'
Een zeldzaam moment van dreiging van Reading. Robson-Kanu krijgt uit de buurt van Monreal op de linker maar zijn voorzet met de buitenkant van zijn laars kan niet kiezen uit Pogrebnyak.

53'
Veel vrienden op Twitter (@ HushKerai) voor Arsenal 3-0 Reading als een full-time resultaat. Ik weet niet of de Royals kan de Gunners te beperken tot slechts een meer met bijna 40 minuten te spelen.

52'
Het lezen van zijn de leakiest verdediging in de Premier League, Cazorla's doel was de 59e van de Royals hebben toegegeven dit seizoen. Niet verwonderlijk op basis van de prestaties van vandaag.

50'
Meer druk van de Gunnners als ze op zoek naar een derde, deze keer Aaron Ramsey heeft een go uit het assortiment, maar Reading lukt om aan de Welshman te krijgen in de tijd en maak een blok.

48'
Assist Gervinho

48'
Doel Santi Cazorla
GOAL! Santi Cazorla verdubbelt Arsenal de voorsprong, eindelijk! De opbouw van de Gunners was traag en stready, met het lezen van niet te doen een heleboel om ze te stoppen. Gervinho uiteindelijk voorbij de bal in het pad van de Spanjaard, die de bal streelde in het onderste hoek van de rand van het gebied.

46'
Arsenal neemt u de kick-off en we zijn aan de gang in de tweede helft!


Arsenal 15 schoten had in de eerste helft in vergelijking met Reading een. Dat is kort gezegd de eerste periode in een notendop.


Goal.com's Liam Twomey verslagen van de Emiraten: "Het is half-time in de Emiraten en het thuispubliek zich af hoe ze slechts eenmaal een Arsenal doel gezien Reading zijn ongelooflijk zijn tegenstanders meegaand, gifting de Gunners bezit in de finale derde. bij tal van gelegenheden, maar door een combinatie van Gervinho, Santi Cazorla en Olivier Giroud, ze hebben beraamd om een ​​groot aantal representatieve kansen missen. Reading zijn een doel naar beneden, maar zal zeer dankbaar zijn beperkt de schade. "


@ Musamgr rekent Arsenal zal deze wedstrijd te winnen met 3-1. Dus u denk dat de Royals krijgt op het wedstrijdformulier in de tweede helft? Het is al de hele Arsenal tot nu toe, maar ze zijn verspilling voor doel. Ze kunnen de klus te klaren na de pauze? Stuur uw voorspellingen in @ HushKerai!


HALF-TIME: Arsenal 1-0 Reading

45'+1
Een minuut toe te voegen op voor de pauze.

45'
Absolute eenrichtingsverkeer in deze eerste helft zijn de Gunners waren volkomen dominant, maar zijn niet in staat om weg te zetten de bezoekers vanwege hun eigenzinnige afwerking.

43'
KANS! Gervinho is toegestaan ​​om te zetten in de doos en hij heeft dus ruim voor het afvuren van een linksbenige schot hoog over de lat. Een andere goede kans voor de Ivoriaanse om zijn laarzen te vullen.

41'
KANS! Nog een andere heldhaftige Reading blok als Arsenal proberen om de bal lopen in het net. Olivier Giroud snijdt een bal terug over de zes-yard box in de richting van Santi Cazorla, maar de Royals'verdedigers smoren de Spanjaard voordat hij kan tikken in het net.

39'
CLOSE! Centimeter afstand van een seconde! Santi Cazorla sleept zijn schot net naast de paal na de andere Arsenal aanvallen kerft het lezen van de verdediging in peices. Arsenal moet dit spel naar bed nu.

36'
KANS! Super voetbal van de Gunners! Kelly kan alleen het hoofd Sagna's corner naar Cazorla, die erin slaagt om op de bal te zetten voor het vinden van Rosicky. De Tsjechische internationale speelt het in Aaron Ramsey de derde-man-run met een slimme eerste keer pas, maar Taylor blokken.

34'
Arsenal 69% aandeel van het bezit vertelt het verhaal van de wedstrijd tot nu toe, maar op slechts 1-0, Reading nog steeds stevig in deze wedstrijd. We hebben gezien hun bevoegdheden voor het produceren van een comeback een paar keer al dit seizoen.

33'
KANS! Een ander goed blok van Pearce, dit keer om te ontkennen Gervinho een tweede. De bal daalt gelukkig naar Ivoorkust internationale via een doorbuiging, maar de vleugelspeler het schot wordt gesloten door de Royals verdediger.

32'
Gele kaart Danny Guthrie

32'
Lezen is niet het aanbieden van enige vorm van druk op Arteta en Ramsey bij het ophalen van de bal van diepe gebieden van de Gunners'aanvallen te bouwen.

30'
Een beetje een pauze in een procedure als het lezen geniet van een spreuk op de bal. De Royals gaan nergens heen met de bal wel. Arsenal, voor het moment, zijn zeer comfortabel zitten.

28'
KANS! Fantastisch voetbal van Arsenal als Santi Cazorla en Olivier Giroud uitwisseling zes gangen in een kwestie van momenten voordat de Spanjaard wiebelt zijn weg in de doos. Stephen Kelly, hoewel, erin slaagt om een ​​laatste wanhopige blok.

26'
Update van elders, Tottenham zijn op dit moment 2-0 voorsprong tegen Swansea dankzij doelpunten van Jan Vertonghan en Gareth Bale.

24'
Lezen speelt een aantal suïcidale dingen hier in het proberen te geven aan de achterkant. Arsenal bespringen weer rechts op het veld, maar Gervinho het gebrek aan bewustzijn in de doos kan de Royals te vrij te maken voor een hoek.

22'
KANS! Gervinho weer! De Ivoriaanse is echt voor deze, hij carry de bal over de middenlijn en de vooruitgang in de richting van de doos op gelijke tred met de bezoeker verdedigers back van hem af. Zijn schot, hoewel, wordt gesleept verschrikkelijk breed van de post.

20'
KANS! Lieve hemel, lezen alleen het geven van de bal weg te houden door te proberen af ​​te spelen vanaf de achterkant. Olivier Giroud is de nieuwste om toe te slaan op een losse bal, maar verkwistend neemt een vroege opname die gemakkelijk wordt geblokkeerd door Mariappa.

18'
Penalty shout! Olivier Giroud wordt gespeeld in de binnenkant rechter kanaal en krijgt de bal voor op Stuart Taylor, flicking de bal over de keeper Reading, alvorens te worden genomen. Om de Arsenal fans'bemusement, heeft de scheidsrechter niet straffen de bezoekers.

16'
Bacary Sagna en Gervinho, in het bijzonder, hebben een zeer helder start van de wedstrijd voor de Gunners. Je krijgt het gevoel Reading hebben om het te houden bij een-nul voor de komende 15 minuten of zo.

15'
KANS! Een ander goed moment voor Arsenal als Bacary Sagna vooruitgang langs de rechterflank. Gervinho krijgt voorsprong van Pearce in de box, maar alleen weet te richten zijn kopbal breed de verste paal.

13'
KANS! Bijna een andere voor de gastheren als het lezen van weg te geven de bal aan de achterkant waardoor Santi Cazorla te schieten vanaf de rand van het gebied. Gelukkig voor kant Nigel Adkin's, Pearce is in staat te haasten naar de Spanjaard en een tijdige blok te maken.

11'
Assist Santi Cazorla

11'
Doel Gervinho
GOAL! Arsenal het voortouw nemen en het is Gervinho die krijgt zijn tweede in evenveel wedstrijden. De Ivoriaanse wendde zich af van Shorey op de rechterflank voor het spelen van de bal naar de linkerkant, waar Santi Cazorla gesleept een schot in het gezicht van het doel voor de 25-jarige aan te boren in een leeg net.

9'
Een ontroerend eerbetoon als beide sets van fans van harte toejuichen de late David'Rocky' Rocastle in de 9e minuut van de wedstrijd.

8'
Het lezen van genieten van een ban van het bezit in het Arsenaal helft, maar niet in slagen een duidelijke scoringsmogelijkheden kans vervaardigen. Hun momentum verloor uiteindelijk als Guthrie's pas vindt Pogrebnyak in buitenspelpositie.

6'
Het lezen van een kans om te leveren in de doos na Arteta nodeloos omlaag brengt Guthrie op de linkerflank. Giroud maakt een goede defensieve header om inswinging gratis McAnuff de kick te wissen.

4'
KANS! Arsenal hebben zich gevestigd op de bal nu. Na een lange ban van het bezit, wordt Sagna's cross afgebogen in de richting van Olivier Giroud, maar tikte kopbal van de Fransman niet genoeg op om Stuart Taylor te verslaan.

3'
Arsenal de eerste aanval van de wedstrijd te bouwen met Gervinho en Sagna combineren in het recht, maar een mix tussen de twee kan de bezoekers terug te winnen bezit.

1'
Een vroege hoek voor de bezoekers nadat ze produceren een pauze vanaf de kick-off. Mariappa stijgt hoog om te voldoen aan Robson-Kanu, maar de Reading man header is gericht goed breed.

1'
Het lezen neemt u de kick-off en we zijn aan de gang!

Reading: Taylor; Kelly, Pearce, Mariappa, Shorey; Robson-Kanu, Karacan, Leigertwood, Guthrie, McAnuff; Pogrebnyak. Subs: Gunter, Le Fondre, Hunt, McCleary, Morrison, McCarthy, Akpan.

Arsenal: Fabianski; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Rosicky, Arteta, Cazorla; Gervinho, Giroud, Ramsey. Subs: Szczesny, Vermaelen, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Jenkinson, Gibbs.

--------------------

Resultaat: Arsenal hamer Reading



Arsenal heeft geregistreerd een uitgebreide 4-1 overwinning op Lezen in hun Premier League clash in het Emirates Stadium.

De eerste kans van de wedstrijd viel de thuisploeg al in de derde minuut, Olivier Giroud testen Royals doelman Stuart Taylor met een blik header.

The Gunners maakte de doorbraak zeven minuten later door middel van Gervinho, die met Giroud en Santi Cazorla gecombineerd alvorens te tikken huis van dichtbij.

De Ivoriaanse zou zijn verdubbeld Arsenal de voorsprong in de 15e minuut, toen hij merkte dat hij aan het einde van een Bacary Sagna kruis in de Reading strafschopgebied, maar slaagde er niet zijn kopbal op koers te houden.

Arsene Wenger's kant dan had een boete beroep afgewezen wanneer Giroud ging down under challenge Taylor's, voordat Gervinho niet in geslaagd een beweging die hij zelf gemaakt met tempo en controle te voltooien.

Arsenal domineerde de rest van de eerste helft, Aaron Ramsey, Cazorla en Gervinho alle komt dicht bij het ​​consolideren van hun voorsprong.

De start van de tweede periode zag de Londense club hun voordeel verdubbelen door middel van Cazorla, die een poging gekruld vanaf de rand van de Reading 18-yard box in het net.

Giroud de stand op 3-0 te Arsenal halverwege de tweede helft na een tegenaanval beweging die Gervinho had in zijn hart.

Even later Hal Robson-Kanu trok een terug voor Reading, maar Mikel Arteta verzekerd van de punten voor de gastheren met een penalty op 76 minuten dat Adrian Mariappa toegegeven na het terugdringen van Alex Oxlade-Chamberlain.

0 comments :

Post a Comment