Ads 468x60px

Sunday, March 3, 2013

Tottenham - Arsenal commentaar en resultaat

Hallo en welkom bij play Verenigd Koninkrijk door te spelen dekking van de Noord-Londen Derby op White Hart Lane tussen Tottenham en Arsenal. De laatste zes botsingen tussen deze twee kanten hebben gezien 33 doelpunten algemeen, dus een gietijzeren 0-0 gelijkspel verwachten. Grapje, dit wel degelijk moet een cracker zijn. Ik zal nemen u door de procedures van hier.

90'+7
Vervanging Aaron Lennon William Gallas
 
90'+7
Gele kaart Kyle Walker
 
90'+6
William Gallas wordt gebracht op de voor Aaron Lennon als Tottenham eten een paar seconden. We zijn in de toegevoegde tijd van de toegevoegde tijd.
 
90'+5
Lloris doet briljant te krabbelen weg Walcott's corner en is dat Arsenal de finale kans gegaan?
 
90'+4
Podolski produceert een snap-shot van een Giroud knock down, dat neemt een doorbuiging en vliegt over de bar en uit voor een hoek. Dit is zo strak.
 
90'+2
Bale toont goede professionaliteit hier door het nemen van de bal in de hoek vlag. Twee van de zes minuten zijn nu verdwenen, kan de Spurs fans bijna proeven overwinning.
 
90'
Een mammoet ZES minuten blessuretijd werd hier gegeven op White Hart Lane. Het is harten in monden tijd voor de Spurs supporters. Arsenal heeft nieuwe hoop.
 
88'
Vervanging Moussa Dembele Jake Livermore
 
88'
Walcott stappen tot en krult een vrije trap, bijna Gareth Bale-stijl, over de muur. Het heeft zeker Hugo Lloris bezorgd, maar gelukkig voor Spurs, de bal vliegt net naast de paal.
 
86'
De tijd dringt voor Arsenal hier. Zij hebben behoefte aan iets snel hier als ze aan het gaan om de druk op Arsene Wenger, die zeker zouden zijn overweldigend moeten ze niet aan een equalizer te krijgen te verlichten.
 
84'
Giroud is net gebracht vreugdeloos gelach van de Tottenham fans met een gedurfde poging op de spin die mijlen vliegt over de bar. Om eerlijk te zijn de Fransman, de persoonlijke touch met de dalende bal te brengen was briljant, maar de laatste poging was slecht op zijn zachtst gezegd. Durven we zeggen dat het ... maar misschien een zekere Robin Van Persie had kunnen proberen iets dergelijks. Giroud aan de andere kant, graag bij Chelsea een paar weken geleden, heeft gezwoegd aan de voorkant.
 
82'
Rosicky heeft een impact voor Arsenal sinds opkomen. Hij had zijn blessure problemen, maar hij heeft nog steeds die creatieve rand die voor al hun mooie heengaan, maar de huidige middenvelders van Arsenal een touch ontbreekt. Minder dan 10 minuten te spelen nu en je moet zeggen dat het op zoek als Tottenham gaan zeven punten uit de buurt van hun tegenstanders te verplaatsen.
 
80'
Grote, grote kans voor Arsenal daar. Een slimme binnenkant gerund door Theo Walcott neemt de aandacht van Benoit Assou-Ekotto en laat Aaron Ramsey in zeeën van ruimte voor hem om te draaien op een indringende Rosicky pas. Echter, de Welshman zag er nog nooit echt vertrouwen in en sleepte zijn schot breed van Hugo Lloris. Was dat de kans voor de Gunners?
 
79'
Podolski biedt bijna een directe impact, vergrendeling op een briljant geïmproviseerde back-flick van Rosicky. Echter, zijn aanraking is zwaar en het laat Lloris gemakkelijk te verzamelen.
 
78'
Dit is een ongelooflijk aanvallende line-up nu van Arsenal. Podolski, Giroud, Walcott, Cazorla, Wilshere en Rosicky zijn allemaal op het veld, evenals Ramsey rechts-back. Wenger gaat zeker voor.
 
77'
Vervanging Mikel Arteta Lukas Podolski
 
76'
De angel lijkt net te zijn genomen van de aanval van Arsenal in de laatste paar minuten en misschien is dat is de reden waarom Wenger heeft nu een beroep gedaan op Lukas Podolski, een van de doelpuntenmakers in de 5-2 overwinning op Spurs terug in november, om Arteta vervangen voor het laatste kwartaal van een uur of zo.
 
73'
Bale is echt alleen maar een seconde om een ​​impact of niet? De Spurs hoek is goed genoeg gewist door Arsenal, maar uiteindelijk de bal zakt naar de Welshman, die branden in een full-throttle volley die zou hebben gescheurd het net waren het geplaatst ergens anders dan recht naar beneden middenrif Wojciech Szczesny's.
 
71'
In het laatste derde deel van het spel nu en het voelt nog steeds als spel iemand's. Arsenal gekeken waarschijnlijk gelijk maar tegelijkertijd, Tottenham gekeken zeer geschikt maken de derde en afdichten van de drie punten. Lennon's gewoon jinked zijn weg in het veld, maar zijn schot is goed geblokkeerd door Vermaelen uit voor een hoek.
 
69'
Spurs moet maximaal 3 tot 1! Defoe krijgt in de actie voor de eerste keer, het uitvoeren van de kanalen en het tekenen van de Arsenal verdediging met hem. De Engeland man pikt dan uit Gylfi Sigurdsson, die de vooruitgang in op doel en ziet er alles behalve op het spel af te dichten, om een ​​zware touch die ziet hem ervoor kiezen om in plaats van schieten voorbij, waardoor Mertesacker te wissen nemen. Vanaf het volgende aanval, Defoe vindt zichzelf met het soort kans die hij heeft weg te zetten voor jaren alleen te slepen zijn inspanning breed van de post. Spurs komen terug in het nu.
 
67'
Vervanging Emmanuel Adebayor Jermain Defoe
 
65'
Adebayor is weg geblesseerd, vervangen door Jermain Defoe, die zelf nog maar net terug van een lay-off. Arsenal heel veel hebben het momentum met iets minder dan 30 minuten om hier te gaan. Kan Defoe blijken het verschil?
 
64'
De twee kapiteins bijna in de haren. Emmanuel Adebayor naar beneden gaat gewond, net als Santi Cazorla deed in de eerste helft vóór de tweede goal Tottenham's. Net als Spurs heeft, Arsenal weigert om de bal te schoppen en in plaats daarvan op te spelen, uiteindelijk winnen van een vrije trap van hun eigen. Michael Dawson neemt aanstoot aan het gebrek aan sportiviteit blijkt uit de oppositie, maar als Vermaelen lijkt te herinneren hem Spurs waren nauwelijks snel bij om de bal te schoppen uit zich in de eerste helft.
 
62'
Arsenal echt te duwen voor de equalizer nu en ze het kamp zich op de rand van het Tottenham strafschopgebied met een aantal prachtige one-touch middenveld spelen. Santi Cazorla is de kern van alles en hij toont een grote visie op te halen uit de aanstormende Ramsey van rechts-back. Echter wordt de kans verspild wanneer de Welshman het kruis alleen kan worden overgenomen door knikte Walcott.
 
60'
Vervanging Carl Jenkinson Tomas Rosicky
 
60'
Tomas Rosicky is gekomen op voor Carl Jenkinson, die al stilletjes indrukwekkend vanmiddag. Dat betekent dat Aaron Ramsey, die al een prominent figuur in deze tweede helft, zal verhuizen naar rechts-back. Ramsey tegen Gareth Bale? Het is een gok van Arsene Wenger op zijn zachtst gezegd.
 
59'
Wat was ik alleen maar te zeggen? Een Arsenal aanval afbreekt en Moussa Dembele heeft de vrijheid van White Hart Lane te voren op te laden, kies een pas naar Assou-Ekotto die pleinen van een heerlijke bal over het gezicht van doel dat pikt Bale. Echter, met het doel aan zijn genade, Bale lijkt te leunen en hemelen de bal over de lat op zijn linker-voet wanneer er een recht-footed afwerking en kan de netto hebben gevonden. Zou dat een keerpunt?
 
57'
We hebben een pauze in het spel nu als gevolg van een schade heeft geleden door Olivier Giroud. De Fransman is OK maar en dat is gegeven iedereen de kans om adem te halen. Spurs hoeft alleen maar om hun hoofd een beetje hier. Hoe meer Arsenal naar voren komen voor de equalizer hoe meer ruimte ze hebben op de tegenaanval.
 
55'
Op tweede bezichtiging, het lijkt alsof dat Arsenal staking kan gewoon naar beneden gaan als Gareth Bale eigen doel. The Gunners zal niet schelen een echter jota. Ze zijn terug in het spel nu en deze tweede helft is opgezet perfect.
 
53'
Arsenal moet echt het bit tussen de tanden en heb dicht gegaan naar het vinden van de equalizer drie keer in een kwestie van minuten. Eerste Nacho Monreal rips een half-volley, dat vliegt voorbij een uitgestrekte Hugo Lloris. De Spurs doelman geeft dan briljante verwachting uit naar duikvlucht in en neem de bal van de voeten van Ramsey als de Welshman leek te stellen naar huis te stoppen. Tot slot, Cazorla stuurt bijna Theo Walcott duidelijk, maar de Gunners frontman kan het gewoon niet het verzamelen van de bal goed genoeg om het te nemen in zijn pas.
 
51'
Assist Theo Walcott
 
51'
Doel Per Mertesacker
GOAL! Tottenham 2-1 Arsenal! The Gunners zijn terug in het en van alle mensen, het is Per Mertesacker, die slim knikt naar huis! Aaron Ramsey doet uitstekend goed op de Spurs naar links om een ​​vrije trap te winnen. Theo Walcott staat erover en krullen in een goddeloze levering dat Mertesacker doet heel briljant te bukken en huis te gaan voor maar zijn tweede doelpunt voor Arsenal, zowel tegen Tottenham dit seizoen.
 
49'
Arsenal hebben echter geen werkelijk bezit krijgen sinds het begin van de tweede helft. In feite is het Spurs, die de honger kijken op dit moment in de tijd. Piekeren tijden voor Arsene Wenger.
 
47'
Sfeer lijkt gewoon een beetje plat rond White Hart Lane op dit moment. Je krijgt het gevoel Arsenal nodig hebben om snel te scoren als ze om dit spel te redden. Sigurdsson probeert een gekrulde inspanning van net binnen de doos, maar het vliegt over de lat.
 
46'
Arsenal kick ons ​​weer uit. Geen wijzigingen die door beide zijden bij het aanbreken hoewel dat zal zeker veranderen al te lange tijd van de kant van Arsenal als de scores gelijk blijven.
 
45'
Twee minuten blessuretijd hier en Arsenal, die hebben gezocht op de top van het gebied kijk hier totaal verstoken van alle vertrouwen op dit moment. Ze weet niet goed verdienen te worden 2 tot 0 af, maar als je niet nemen uw kansen en verdedigen zoals ze deden voor beide doelen, kunt u geen klachten.
 
43'
White Hart Lane is absoluut stuiteren. De sfeer na beide doelen was gewoon knetteren, de luidste ik zeker heb gehoord in het stadion in een lange tijd. Je kunt niet precies zeggen het is al verdiend als Arsenal hebben gemaakt de meeste van de het uitvoeren van deze helft, maar de Gunners gewoon niet hebben gemaakt de meeste van hun mogelijkheden en je kan gewoon niet met een dergelijk hoge lijn te verdedigen tegen de wil van Bale en Lennon, vooral als je gaat om de spelers alle vrijheid om hun pasjes halen in hem.
 
39'
Doel Aaron Lennon
GOAL!! Tottenham 2-0 Arsenal! Arsenal zijn volledig uit elkaar gevallen hier en nu bevinden zich 2-0 naar beneden. Cazorla gaat naar beneden en het lijkt alsof de Gunners verwachten dat de scheidsrechter om het spel terug te bellen voor de Spanjaard om medische hulp te krijgen. Echter, Spurs gerust helemaal als Scott Parker threads in een bal die volledig bedriegt Vermaelen, waardoor Aaron Lennon om te racen op het, ronde Szczesny met gemak en rol in White Hart Lane te sturen in delirium.
 
39'
Assist Scott Parker
 
37'
Assist Gylfi Sigurdsson
 
37'
Doel Gareth Bale
GOAL!! Tottenham 1-0 Arsenal! Raad eens wie? Hij heeft absoluut niets gedaan tot nu toe in dit spel, maar Gareth Bale hoeft slechts een seconde om een ​​spel te veranderen en hij is gewoon het weer gedaan. Sigurdsson, een ander die niet heeft tot nu toe indruk in dit spel, snijdt door de Arsenal verdediging met een prachtige pass die splitst ze wijd open, waardoor Bale een v een met de keeper. Hij kon gemakkelijk in paniek, maar gezien de vorm is hij in, geen kans als hij slim de bal Dinks met de buitenkant van zijn voet in het net.
 
34'
Er is niet een echte scoringsmogelijkheden kans er rekening mee dat je maar kunt bedenken in deze helft. De brede posities hebben veel gezien van de actie, maar de levering van beide kanten heeft verlaten veel te wensen het moet gezegd worden. Het tempo blijft absoluut opmerkelijk dat wel. Hoe lang kan beide kanten houden deze up?
 
32'
Uitstekend spel van Arsenal weer zoals sommige QuickFire die tussen Cazorla, Wilshere en Walcott zet Jenkinson haring uit de buurt van Assou-Ekotto langs de rechterflank. Echter, de rechter-back is misschien net iets te snel voor zijn teamgenoten als zijn bruisen levering niet op zoek naar een rood shirt.
 
30'
Gele kaart Aaron Ramsey
 
29'
Gele kaart Jan Vertonghen
 
29'
Zowel Vertonghen en Ramsey zijn gewoon weg in het boek voor wat je zou noemen "professionele fouten". Eerst de Belgische struikelt over Olivier Giroud toen de Fransman leek ingesteld om te werken duidelijk voor Ramsey trok zich terug een vliegende Aaron Lennon, waarvan het tempo heeft gekeken meest prominente bedreiging Tottenham's tot nu toe.
 
27'
Claims voor een straf hier als Tottenham hoek wordt gewist alleen om terug te stuiteren in de doos voor Adebayor te lopen op voordat ze geveld door Carl Jenkinson. Echter, scheidsrechter Mark Clattenburg zegt dat er geen straf en dat leek de juiste gesprek.
 
25'
Gareth Bale is vermoedelijk had de minste hoeveelheid raakt van alle 22 spelers op het veld op het moment. Spurs echt nodig om hem te betrekken in het spel meer. In alle eerlijkheid naar Arsenal elke keer de Welshman heeft de bal die ze hebben om hem heen en goed gedaan om uitdoven elke potentiële bedreiging.
 
22'
De sfeer is net vochtig op White Hart Lane en Arsenal plukken gaten in de Spurs middenveld bij zal op dit moment. Cazorla bevindt zich in zeeën van ruimte en pakt een pas voor Walcott te lopen op. The Gunners topscorer zowat ontwijkt de uitdaging van Kyle Walker, maar kan niet helemaal de bal onder zijn controle en de kans verloren gaat.
 
19'
Gele kaart Emmanuel Adebayor
 
19'
Dat was belachelijk uit Adebayor. Je zou denken dat na de rode kaart kreeg hij in het Emirates eerder dit seizoen had hij geleerd om geen uitdagingen als dat te maken. De bal wordt fizzed in de grote spits, maar zijn aanraking is slecht en de bal loopt weg, in de richting van Ramsey naar nick duidelijk. Echter, had de Welshman niet gerekend op Adebayor, die in vloog met een scything uitdaging. Dat was een zeer verdiende gele kaart voor de Tottenham spits.
 
17'
Kreten van woede vanaf de tribune op White Hart Lane als Thomas Vermaelen crunches in op Parker. De uitdaging is eerlijk en hoewel plotseling Wilshere vindt zichzelf weg met een bocht en draaibare. Echter, met opties links en rechts, de Engelse middenvelder is door middel van bal is overhit.
 
15'
Spurs krijgen nu hun voet op de bal een beetje meer en ze moeten. The Gunners dreigden enigszins overweldigen met hun middenveld passeren. Gareth Bale heeft nog in het spel op alle tot nu toe, maar dat kan veranderen in een handomdraai.
 
13'
Het tempo is gedaald een beetje. Vanaf 200 mijl per uur tot 180. Ademhaling wordt overschat.
 
11'
Arsenal heeft gewoon nog een keer bedreigd en ze echt hebben een indrukwekkende start hier. Sommige meer prachtige middenveld wisselwerking tussen Wilshere, Arteta en Ramsey ziet de Welshman verzonden via op doel en even het net lijkt alsof hij de bal te krijgen voordat Lloris alleen voor de Spurs keeper om zichzelf groot en de bal in veiligheid te wissen.
 
9'
Deze wedstrijd is zo open, is het moeilijk om bij te blijven. Arsenal net dicht gegaan om verder te gaan weer als een zoekende bal van Cazorla is prachtig genomen door Giroud. Echter, toen de Fransman keek ingesteld op de trekker over te halen, Dawson stapte in om zijn zijde te redden opnieuw en het schot werd veilig afgetrapt in de handen van Lloris. De bezoekers waren de betere kant tot nu toe, het moet gezegd worden.
 
7'
Een halve kans voor Giroud daar. Wilshere krullen in een Arsenal hoek, dat de Fransman zijn hoofd krijgt om. Echter, de bal is iets achter hem en hij kan alleen rechte richten zijn inspanning op internationaal landgenoot Lloris. Bijna onmiddellijk, Spurs breken op tempo door Kyle Walker, die een of andere manier zich bevindt in het Arsenaal box alleen te zien zijn kruis gewist. Wat een begin is dit!
 
5'
Arsenal hebben net gekalmeerd zaken een beetje naar beneden hier en zijn erin geslaagd om samen te rijgen een paar passen. Giroud blijkt ook een handvol van te voren en zijn film op is bijna perfect voor Theo Walcott te schrijden op, maar Dawson blijft sterk en wist.
 
4'
Deze wedstrijd is begonnen op een absoluut meeslepend tempo. Arsenal niet worden gegeven elk gewenst moment op de bal dan ook en de Tottenham fans zijn liefdevolle elke seconde van.
 
2'
De Spurs fans zijn in volle stem hier en ze denken dat ze gewoon een sitter gemist toen Michael Dawson gooit zich op een inswinging Bale vrije trap alleen om de bal helemaal mis. Echter, had de Engelse verdediger gewoon afgedwaald buitenspel.
 
1'
Tottenham kick ons ​​af hier.

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Ramsey, Arteta, Walcott, Wilshere, Cazorla, Giroud.
Subs: Mannone, Koscielny, Rosicky, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Gervinho.

Tottenham: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Bale, Sigurdsson, Adebayor.
Subs: Friedel, Gallas, Naughton, Defoe, Holtby, Livermore, Carroll.


---------------------

Resultaat: Tottenham Hotspur veilige derby winnen Arsenal



Tottenham Hotspur alle drie de punten vastgezet in de Noord-Londense derby, het verslaan van Arsenal 2-1 op White Hart Lane vanmiddag.

Arsenal deed de vroege aanvallende, met Theo Walcott met het eerste schot op doel, maar de voorwaartse inspanning werd goed geblokkeerd.

Arsene Wenger's kant dan de gelegenheid gehad toen Olivier Giroud kreeg in achter de Spurs verdediging, maar zijn aarzeling kon de verdedigers terug te krijgen en te wissen.

Carl Jenkinson had een aanval op doel op 13 minuten, maar Hugo Lloris hield de inspanning goed uit.

Emmanuel Adebayor kreeg een gele kaart na 19 minuten voor een wilde uitval van Jack Wilshere.

Arsenal had een kans om te breken, op 28 minuten toen Scott Parker weggaf bezit, maar Giroud kon niet ten volle te benutten en liet Michael Dawson te wissen.

De thuisploeg nam de leiding na 37 minuten toen Gareth Bale vergrendeld op Gylfi Sigurdsson's door-ball en afgewerkt vakkundig.

Andre Villas-Boas mannen verdubbelde hun voordeel slechts twee minuten later, toen Aaron Lennon kreeg op het einde van pas Scott Parker's, nam het rond Wojciech Szczesny en thuis sleuven.

Sigurdsson had de eerste kans van de tweede helft na opgericht door Bale, maar de naar voren kon zijn staking enige hit over de lat.

Arsenal trok een doel terug op 51 minuten toen Per Mertesacker kreeg boven de Spurs verdediging om een header blik in de achterkant van het net van een Walcott vrije trap.

Lloris geweigerd Aaron Ramsey op 53 minuten, dapper verstikking de bal aan de voeten van de middenvelder na Jenkinson geboord de bal in de doos.

Bale had een gouden kans om Spurs 'twee-doel voordeel te herstellen op 59 minuten toen Moussa Dembele gekruist op de rug post, maar de vleugelspeler gestraald de bal in de tribune.

Spurs had twee kansen om de 70-minuten merk door middel van Sigurdsson en Jermain Defoe, maar geen van beiden kon omzetten.

Bale raakte een stekende volley kort na, maar zijn staking van de rand van het gebied was recht op Szczesny.

Walcott kwam dicht bij het ​​grijpen van een late gelijkmaker op 88 minuten, curling een vrije trap over de muur en net naast de paal.

0 comments :

Post a Comment