Ads 468x60px

Monday, February 25, 2013

West Ham - Tottenham Commentaar en resultaten

Goedenavond en welkom bij de dekking van vanavond Londense derby leven tussen West Ham en Tottenham op Upton Park.

Het is allemaal voorbij, en opnieuw de Gareth Bale show heeft gewonnen Tottenham alle drie de punten. Wat een doel dat winnende staking was.

90'+2
Tottenham speelt de rest van dit spel met echte evenwicht en kwaliteit en niet toe te staan ​​West Ham op te bouwen-up van alle druk.

90'
Assist Thomas Carroll

90'
Doel Gareth Bale
GOAL! WAT EEN GOAL - BAAL WINT HET VOOR TOTTENHAM. Wat een staking is. De Welshman pakt de bal in het midden cirlce en rijdt naar voren, hij beweegt de bal tegen een medespeler voor het ontvangen van een pass centraal ongeveer 25 meter van doel. Gary O'Neil is voor zijn, maar kan hem niet schelen, hij beweegt de bal op zijn linker-en wimpers een schot richting van het doel dat gaat direct in de verre bovenhoek. Grote staking, grote staking, WAT EEN GOAL.

90'
Vier minuten toegevoegde tijd voor de shell geschokt Irons terug te krijgen in dit spel.

88'
Vervanging Scott Parker Jake Livermore

88'
Sigurdsson, die zeer levendig is sinds opkomen, overgaat in de zijn met het doel dat Adebayor, maar de grote Togo man wordt geslagen haar door Jaaskelainen.

87'
Andy Carroll krijgt op het einde van een O'Brien kruis, maar zijn omhaal is jammerlijk en de bal eindigt met de fans in de Bobby Moore stand. Slechte inspanning en slecht getimed. Waarom heeft hij gebruik maken van zijn hoofd?

86'
Als het niet weg een van West Ham voor, het is zeker nu, zoals Allardyce mannen naar voren te lanceren de bal vanaf de rug met het doel dat Andy Carroll. Tottenham zijn sterk staan ​​tegen het tot nu toe.

85'
Jaaskelainen dient te geschieden zonder enige twijfel de man van de wedstrijd vanavond. De vergrijzing Finn is een rots tussen de stokken en heeft zij een sterling tonen voor zijn team.

84'
Vervanging Mohamed Diame Jack Collison

84'
West Ham gaan dicht als een vrije trap belandt in het strafschopgebied en paniek valt op iedereen erin. Het is heel scrappy, maar uiteindelijk hoofed duidelijk na Carroll niet om een ​​fatsoenlijk schot uitstappen.

82'
Gele kaart James Collins

82'
Het is allemaal Tottenham nu, met West Ham in plaats vasthouden voor de loting in haar huidige vorm. Dat zal niet een slecht resultaat voor beide kanten, maar Spurs waant hun kansen tot het claimen van alle drie de punten.

80'
Jaaskelainen ontkent Tottenham weer! Vertonghen zwepen in een kruis en Adebayor voldoet aan het bij de eerste paal op ongeveer 4 meter van doel. Zijn kop is krachtig en rubriek laag in de korte hoek voor Jaaskelainen vliegt over om opnieuw te ontkennen Spurs. Hij is uitstekend vanavond.

79'
Terug te gaan naar het doel, voor alle inspanningen Bale heeft vanaf vanavond vrije trap, was het die waar hij de bal over in plaats van te schieten dat Tottenham scoorde uit. Dat gezegd hebbende, Sam Allardyce zal woedend op de verdediging - het was niet geweldig.

78'
Nou hoe is dit spel gaat nu draaien. Ik denk dat er een winnaar zijn, en op de huidige run van het spel, dat gaat de weg kant.

76'
Assist Steven Caulker

76'
Doel Gylfi Sigurdsson
GOAL! Tottenham zijn niveau. Dit kan een van de scrappiest doelen van het seizoen voor de Spurs. Bale zwepen in een voorzet van rechts met zijn linkervoet, die paniek veroorzaakt in de West Ham gebied. Verschillende spelers hebben een hack op voordat het uiteindelijk de taak van Sigurdsson bij de tweede paal en de IJslander steekt thuis in een leeg net.

75'
Vervanging Moussa Dembele Thomas Carroll

74'
Hij heeft niet veel te doen deze helft, maar Hugo Lloris misschien net hebben gehouden Tottenham in dit spel. Terwijl hij dat deed in de eerste helft, de Fransman is zeer snel op zich wachten van zijn lijn naar een aanvaller smoren, en deze keer krijgt hij snel aan de voeten van Cole op de rand van het gebied om break-up van de aanval.

73'
Aaron Lennon wordt steeds meer en meer invloed hier met zijn snelheid en bedrog aan de rechterkant veroorzaakt veel problemen voor de ijzers.

72'
Vervanging Guy Demel Emanuel Pogatetz

72'
Carroll heeft een halveringstijd kans nu. Zijn inspanning van ongeveer 22 meter in een centrale ruimte wordt echter afgebogen, en het is comfortabel gegrepen door Lloris.

71'
Gele kaart Gary O'Neil

71'
Bale miscues eerder deze, echter, met zijn inzet van de rechterkant van het gebied ongeveer 25 meter van doel zeilen en breed van het tegendeel bericht. Niet zijn beste werk, dat.

70'
Een ander Bale vrije trap kans nu, na de Welshman blijkt te snel te zijn voor O'Neil, die geboekt.

69'
Bale graast de lat met een inspanning van een centrale ligging. Hij groef het uit van ongeveer 20 meter en Jaaskelainen net getipt dat op de bar en weg voor de veiligheid. De veteraan heeft een prima spel.

68'
Caulker v Jaaskelainen III. Eens te meer de Fin naar buiten is gekomen op de top, als hij trekt een goede redding van de grote verdediger. Bale in-schommels een hoek en Caulker ontwijkt al zijn markers om een ​​header van de doelstelling. Nogmaals echter, hij waarschijnlijk zou beter hebben gedaan dat was de tijd en ruimte tot zijn beschikking.

66'
Guy Demel doet het goed in de rechterhoek om te winnen zijn zijde een hoek - of zo lijkt het. De scheidsrechter kent een doelschop, must om de wanhoop van de Ivoriaanse, maar de beslissing juist was door Howard Webb.

65'
Tottenham stapelen van de druk hier, en bijna dicht gaan wanneer ze verpakken in het West Ham gebied. De gastheren krijgen veel organen in de weg, echter, en comfortabel duidelijk.

63'
Het is niet een van Bale's finest, zoals zijn inspanning is goed breed.

62'
Gele kaart Mohamed Diame

62'
30 minuten vertrok naar Tottenham terug te krijgen in deze. Ze konden hier doen, met Bale zich over een vrije trap 30 meter van doel.

60'
Tottenham proberen en teruggestuurd door het winnen van een hoek naar beneden aan de rechterkant door middel van goed werk van Lennon. Bale neemt het en het is gevaarlijk, maar het gaat om niets.

59'
Gele kaart Joe Cole

58'
Assist Joey O'Brien

58'
Doel Joe Cole
GOAL! West Ham straffen dubbele miss Tottenham's. En wat een geweldige afwerking is het ook. Joey O'Brien zweeft een bal over de verdediging Spurs'van diep aan de linkerzijde, die Joe Cole, die sloeg de buitenspelval, te bedienen met zijn rechtervoet en vervolgens in de onderste hoek met zijn linkerhand af vindt. Grote afwerking van het Irons held in de voorkant van de Bobby Moore stand.

56'
Vervanging Lewis Holtby Gylfi Sigurdsson

56'
Fantastische dubbele kans. Eerste substituut Sigurdsson krult een rechts-footed inspanning naar de tegenoverliggende hoek, die Jaaskelainen op raakt aan de post en het dan stuitert terug rechtstreeks naar Adebayor, maar zijn kopbal is zwak en gemakkelijk gered, moest hij daar scoren. Bad miss.

54'
Tottenham Het overlijden bereikt de middenlijn voordat ze opgewacht door een tackle van Mo Diame en het bezit in andere handen snel. Spurs hebben genoeg van de bal, maar niet geslaagd is snel genoeg om de gastheren veel problemen veroorzaken.

53'
Tottenham zijn veel meer tevreden met opbouw af te spelen vanaf de achterkant dan de gastheren en hun geduld kan heel goed worden beloond als de helft vordert.

51'
Scott Parker rijdt vooruit en door het centrum van het middenveld alvorens te worden gestopt in zijn tracks door een harde tackle van Winston Reid. West Ham teller goed en maak kans op een hoek als Lennon blokkeert een Demel kruis. De hoek is gevaarlijk, maar komt tot niets.

49'
Niets komt van de vrije trap, echter, als Lloris vertrouwen komt uit op aanspraak maken op de bal.

49'
Dembele begaat een andere fout, en de België-speler zal moeten voorzichtig zijn. Hij kan krijgen doelwit van de Hammers nu in de hoop van zijn te zien rood. West Ham heeft nu een vrije trap aan de rechterkant uit.

48'
Deja-vu van de eerste helft van Caulker wordt ontkend door Jaaskelainen van een Bale hoek. De Engeland man krijgt een run op Carroll en bevoegdheden een kopbal op doel die hij dus een fatsoenlijke verbinding op, maar hij had moeten scoren vanaf daar echt.

46'
West Ham proberen een paar van de vroege punters uit naar Carroll, maar de grote spits niet in staat is te controleren.

46'
West Ham kick-off en de tweede helft is aan de gang.


Een andere aanval van'bubbels' signaleert de terugkeer naar de toonhoogte van de twee partijen, en we komen terug aan de gang in slechts een paar seconden.


Beide managers zal waarschijnlijk heel tevreden met hoe het is gepand tot nu toe, vol in de wetenschap dat dit spel veel wendingen heeft en draait komen. Sam Allardyce zal worden teleurgesteld om te zien Kevin Nolan het veld verlaten door een blessure, en Tottenham kunt wensen om de kloof de kapitein heeft verlaten op het middenveld te benutten.


Nou dat is allemaal voor de openingsperiode, en de scores worden terecht gedeeld. West Ham hebben hard gewerkt en creëerde een paar kansen, terwijl Tottenham hebben zag er erg gevaarlijk op de teller en hebben het leeuwendeel van de beste van het spel kansen.

45'+2
Zijn inspanning van ongeveer 35 meter is niet slecht en heeft veel spin op, maar zeilen naast het doel van Jaaskelainen's, veel te opluchting van de Finn's.

45'+2
Een laatste moment van gevaar voor West Ham als Bale lijnen tot een vrije trap.

45'+1
Mo Diame is een beetje stil tot nu toe, maar hij doet het goed hier. Hij schakelt zichzelf uit het recht en hangt een kruis up die Joe Cole een gaan heeft bij, maar Caulker er het eerst en zet het achter voor een hoek.

45'
Twee minuten extra tijd worden gespeeld.

44'
Grote slaan Jaaskelainen. Spurs win een hoek na een goede run en schot van Holtby verdient zijn zijde een hoek. Bale zwepen in een kruis en het is aan de leider van Caulker, die gericht zijn inspanning om de hoek en het duurt een volledige stretch duik van Jaaskelainen Schakel het gevaar.

42'
West Ham hebben net verloren hun weg een beetje laat en Gary O'Neil belichaamt dit door de lancering van een lange bal naar voren aan niemand in het bijzonder onder bijna geen druk. Ze moeten die roekeloosheid uitgesneden.

40'
Michael Dawson is terug in de zij vanavond, en hij heeft het heel goed gedaan in het hart van de verdediging Tottenham's. Hij komt over naar de linkerkant om duidelijk een lange bal naar voren en stomp op een ander West Ham aanval. Uitstekende lezing van het spel.

38'
Prima actie van West Ham als Jarvis gaat dicht. Joe Cole de bal oppakt net binnen aan de rechterkant en fijn hokken een bal in de richting van Jarvis die heeft een run naar de rechterkant van de zes meter box. Hij gaat schieten om maar zijn poging is goed geblokkeerd door Kyle Walker. Goede kans, waarschijnlijk de beste van het spel.

37'
Een beetje tempo heeft verlaten het spel in de laatste momenten, met aan beide zijden gewoon genieten van spreuken van bezit wanneer ze kunnen, zonder echt pijn hun tegenstanders.

36'
Tottenham zal graag om geld te verdienen alle drie de punten vanavond als ze voor te bereiden voor een andere derby in het weekend - zij worden geconfronteerd Arsenal op zondag.

35'
Vervanging Kevin Nolan Matthew Taylor

34'
Een andere straf schreeuw voor West Ham. Carroll heeft zijn shirt getrokken door Caulker in het gebied, maar geen van beide partijen maakt echt een maaltijd van het, en Howard Webb regels tegen het toekennen andere plek kick.

33'
Nu is het Tottenham is tijd om aan te vallen, en Lennon doet er goed aan een bal in het gebied, maar Gareth Bale's omhaal poging verkeerd getimede en zijn verbinding is slecht en het gaat achter een doelschop.

32'
Matt Jarvis bommen naar voren de linker, maar hij is goed nagestreefd door Kyle Walker, die de vleugelspeler pressurises in een arme over-hit kruis dat komt tot niets.

31'
We hebben 30 minuten van actie had op Upton Park, en het is vrij zelfs zo ver. Beide zijden hebben tempo in de juiste gebieden, en hebben het goed gedaan als zij beschikken.

29'
Net terug te gaan naar die straf beslissing, het lijkt Parker kreeg half mens / half bal, maar het was een domme uitdaging om te maken, en de Engelse man maakte het gemakkelijk voor Webb om de straf toe te kennen. Duiken in was onzorgvuldig.

27'
Dat is de aard van een Sam Allardyce kant, uit een vrije trap diep in hun eigen helft van alle West Ham spelers op rij aan de rand van penalty Tottenham gebied in afwachting van een hoef naar voren. Wat zou Bobby aan gedacht?

25'
Gescoorde strafschop Andy Carroll
GOAL! Andy Carroll scoort van de plek. Het is een goed straf, sloeg hard en hoog tot zijn recht. Lloris ging de verkeerde kant op, en had weinig keus in ieder geval.

25'
STRAF VOOR WEST HAM! Scott Parker wordt verklaard kennis te hebben genomen van Andy Carroll in het gebied. Het was een bloed en ingewanden aan te pakken en niet verstandig van Parker en geen verstandige ding om te doen. Het was een gemakkelijke beslissing voor Howard Webb te maken.

23'
Harten in de mond voor West Ham fans als Gareth Bale rijdt vooruit. Hij beweegt zich in op doel en haalt de trekker over, maar zijn inspanning is tam en gemakkelijk verzameld door Jaaskelainen.

22'
Bale neemt het, en haar achter gewist door een verdediger. Zijn tweede poging gaat kort en vindt uiteindelijk Kyle Walker aan de rand van het gebied, maar zijn trap is slecht.

21'
Spurs doen het goed op de tegenaanval met Adebayor en Lewis Holtby koppelen van goed naar een hoek te winnen.

20'
Tottenham winnen de strijd om midden middenveld op dit moment, met de voormalige Hammer Scott Parker genieten volop van het bezit in de middencirkel gebied. Het spel zou kunnen worden gewonnen en verloren in die positie.

18'
Er is een eerste teken van leven van Andy Carroll, als de grote Geordie spits krijgt zijn hoofd op een hoek. Zijn contact is echter zwak, en scheert zijn hoofd af voor een doelschop.

17'
Hugo Lloris moet scherp zijn van zijn lijn na een goede steekpass van sets West Ham het middenveld's Jarvis gratis. De Fransman krijgt snel duidelijk.

16'
Tottenham hebben het goed gedaan want het doel, en zijn indrukken van de thuisploeg goed, waardoor James Collins aan hoef een speling recht in aanraking om het initiatief te overhandigen direct terug naar Andre Villas-Boas'kant.

14'
Steven Caulker probeert nu na te bootsen zijn begaafde teamgenoot, maar zijn schot van afstand in hoog, breed en niet erg hansome.

13'
Doel Gareth Bale
GOAL! Gareth Bale opent de score! Nou, wie anders zou, eh?! Adebayor houdt de bal ongeveer 30 meter van doel en legt de bal af voor de Welshman die zich bevindt aan de rand van het strafschopgebied. Hij beweegt de bal naar zijn linkervoet en haalt een schot verleden de hand Jaaskelainen en in de verre hoek van het net. Grote afwerking.

12'
Aaron Lennon rijdt goed langs de rechterflank, maar zijn cross-cum-shot wordt gewist.

10'
Tottenham zijn gewoon voelen hun weg terug in de wedstrijd na een aantal goede druk van de ijzers.

9'
Mo Diame heeft eerste echte West Ham's kans van de wedstrijd, maar zijn schot vanaf de rand van het gebied wordt goed verdedigd.

8'
Gele kaart Moussa Dembele
Een vroege reservering van Dembele. Hij verliest in een tackle op Mo Diame, ziet de rode mist, en dan lunges in Kevin Nolan.

6'
De zesde minuut ziet universeel applaus en viering over de grond in verwijzing naar Bobby Moore.

4'
Gareth Bale is centraal begonnen net achter Adebayor vanavond, en hij kreeg de bal in een vergevorderd gebied voor de eerste keer, maar zijn schot vanuit een kleine hoek is alleen goed genoeg voor het zijnet.

3'
Tottenham naar voren te bouwen een aanval van een lange bal van achteren. Adebayor legt uit om Gareth Bale, die voedt Kyle Walker, maar de full-back mis-controles en beweging eindigt.

3'
West Ham nu vooruit en kijk dreigend langs de flanken zonder enige grote problemen voor de verdediging Tottenham's.

2'
Geen van beide partijen heeft echt afgehandeld als nog, hoewel Emmanuel Adebayor heeft een vroege klap van een Gary O'Neil tackle. Dat kan een reden tot bezorgdheid zijn als de helft vordert.

1'
We zijn aan de gang op Upton Park.

Tottenham: Lloris; Walker, Dawson, Caulker, Vertonghen; Parker, Dembele; Lennon, Bale, Holtby; Adebayor. Subs: Friedel, Gallas, Naughton, Sigurdsson, Livermore, Assou-Ekotto, Carroll.

West Ham: Jaaskelainen; Demel, Reid, Collins, O'Brien; O'Neil, Diame, Nolan; Jarvis, Carroll, Joe Cole. Subs: Spiegel, Carlton Cole, Collison, Vaz Te, Taylor, Pogatetz, Chamakh.



Resultaat: Gareth Bale wint het voor Tottenham Hotspur



Een 90e minuut Wondergoal van Gareth Bale heeft ingeleverd Tottenham Hotspur een dramatische 3-2 zege op West Ham United vanavond.

De gastheren genoten van de eerste kans van de wedstrijd in de 10e minuut als Andy Carroll en Joe Cole gecombineerd om Matt Jarvis te vinden, maar de voormalige Wolven man kon alleen richten zijn schot recht op Hugo Lloris te hebben in te snijden.

Spurs waren vooruit op slechts drie minuten later als Bale vuurde zijn schot over Jussi Jaaskelainen tot zijn 14e competitie doelpunt van het seizoen te krijgen.

The Hammers waren niveau iets meer dan 10 minuten later, echter, zoals Scott Parker bracht Carroll naar beneden in de doos. Carroll nam de strafschop, smashing zijn inspanning verleden Hugo Lloris.

Steven Caulker kwam dicht bij het ​​herstel van zijn kant de voorsprong direct aan de slag van rust, maar zijn kopbal van kruis Bale werd goed gered door Jussi Jaaskelainen.

Jaaskelainen geweigerd Caulker weer twee minuten in de tweede helft, met de Tottenham man weer krijgen op het einde van een Bale hoek.

Spurs moeten vooruit zijn net beofre een uur spelen wanneer curling inspanning Gylfi Sigurdsson werd getipt op de post door Jaaskelainen. Emmanuel Adebayor werd follow-up, maar een of andere manier het hoofd recht in de armen van de West Ham keeper met het doel gapende.

De gastheren gestraft Adebayor voor deze gemiste kans onmiddellijk, het voortouw te nemen door middel van Cole een minuut later naar de voormalige Liverpool man was gevonden door Joey O'Brien.

Spurs aangedrongen op een equalizer, maar vond Jaaskelainen in goede vorm en de West Ham keeper gered van Caulker weer voordat je zijn vingertoppen aan een Bale staking.

Ze eindelijk kreeg een tweede met 15 minuten over als een Bale vrije trap bobbled om de doos voordat uiteindelijk wordt thuis geleverd door Sigurdsson.

Bale dan alle drie punten voor zijn kant gestolen in de 90e minuut met een prachtige staking van lange afstand naar de Spurs boven Chelsea gezet naar de derde.

0 comments :

Post a Comment