Ads 468x60px

Sunday, February 24, 2013

Eskişehirspor - Galatasaray yorum ve sonuçları

Süper Lig 'in 24. haftasında lider Galatasaray , deplasmanda Eskişehirspor 'la 0-0 berabere kaldı.



İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

Sarı kırmızılı ekip Galatasaray bu maçın ardından Süper Lig'deki puanını 47'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Ve maç golsüz sona erdi

90+4. dakika: Frikikte Drogba'ın vuruşunda barajı geçen top az farkla yandan auta çıktı

90. dakika: Maçın sonunda en az 3 dakika uzatma var..

88. dakika: Eskişehirpor bir kez daha direğe takıldı.. Bu kez sağdan yapılan ortada Nuhiu'nun kafa vuruşu sağ direğin içine çarptıktan sonra sol direğe çarparak oyun alanına döndü..

87. dakika: Eskişehirspor gole çok yaklaştı.. Soldan yapılan ortada Nuhiu'nun kafa vuruşu üst direkten geri döndü, boşta kalan topu Hakan uzaklaştırdı

85. dakika: Hızlı gelişen sarı kırmızılı ekibin atağında Sneijder rakibinden sıyrılamadı ve topu kaybetti.

82. dakika: Eskişehirspor'da Diomansy Kamara oyundan çıktı ve yerini Atdhe Nuhiu'ya bıraktı

81. dakika: Ev sahibi ekip savunmasından, Galatasaray savunma arkasına uzun bir top gönderildi ama top Erkan'a gelmeden Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı

80. dakika: Sağ köşeden Selçuk'un ceza sahasına ortaladığı kornerde savunma topa kafayı vurdu.. Sabri'nin tekrar ceza sahasına yaptığı ortada Gökhan'ın içeri çevirdiği top kalecide kaldı.

78. dakika: Sağ köşeden Selçuk'un ceza sahasına ortaladığı kornerde savunma topa kafayı vurdu.. Sabri'nin tekrar ceza sahasına yaptığı ortada Gökhan'ın içeri çevirdiği top kalecide kaldı.

77. dakika: Geride kalan dakikalarda oyunda tempo bir hayli düşmüş durumda. Her iki takımda orta alanda çok fazla karşılıklı top kayıpları yapıyor ve ikinci devrede iki takımında ciddi bir gol tehlikesi olmadı.

76. dakika: Erkan'ın ceza yayı önünden yaptığı etkisiz vuruş Muslera'nın kontrolünde yandan auta çıktı


75. dakika: Sarı kırmızılı ekipte Felipe Melo oyundan çıktı ve yerine Aydın Yılmaz oyuna dahil oldu

74. dakika: Sarı kırmızılı ekipte Felipe Melo oyundan çıktı ve yerine Aydın Yılmaz oyuna dahil oldu

72. dakika: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Riera ceza sahasına ortasını gönderdi ama Eskişehirspor savunması topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

70. dakika: Orta alanda kapılan top sonrasında atağa çıkan Eskişehirspor'da Diego topla ceza sahası dışında buluştu ve kaleye sert bir şut gönderdi ama top yandan dışarıya gitti

68. dakika: Ceza sahası sol çaprazına yükseltilen topu göğsüyle önüne alan Erkan'ın vuruşu yandan auta çıktı.

67. dakika: Galatasaray yarı alanda top kapma mücadelesi sırasında Burak yerde kaldı. Bülent Yıldırım oyunu devam ettirdi ama daha sonra Burak yerden kalkmayınca oyunu durdurdu.

65. dakika: İkinci yarının geride kalan bölümünde Eskişehirspor oyuna daha hakim olan taraf

63. dakika: Bir önceki pozisyonda sakatlık geçiren Necati tedavisinin yapılması için oyun alanının dışına çıktı.

57. dakika. Eskişehirspor atağında Necati Ateş topla beraber geldi, ceza sahasına girmeden sert vurdu. Ancak top kaleci Muslera'nın ellerinde kaldı.

55. dakika. Erkan'ın ceza sahası dışında çaprazdan yaptığı aşırtma vuruş az farkla auta gitti.

53. dakika: Hızlı gelişen Galatasaray atağında orta alanda Sneijder, rakip ceza alanına hareketlenen Burak'a uzun bir pas attı ama Burak için ofsayt bayrağı kalktı

52. dakika: Sarı kırmızılı ekipte Sabri rakip yarı alandan sağ kanattan taç kullandı. Sabri topu doğrudan rakip ceza alanına gönderdi ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı

51. dakika. Rakibine sert giren Hürriyet sarı kart gördü.

47. dakika. Eskişehirspor atağında Necati Ateş'in uzaktan sert şutu az farkla auta gitti.

46. dakika. Eskişehirspor Galatasaray maçının ikinci yarısı başladı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Ve hakem Eskişehrispor Galatasaray maçının ilk 45 dakikasını bitiren son düdüğü çalıyor. Eskişehir'de Eskişehirspor Galatasaray maçı ilk yarısı 0-0 sona erdi.

44. dakika: Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ilk devrenin sonuna 2 dakika ilave etti

43. dakika: Kullanılan köşe vuruşunda Tello topu ceza sahasına gönderdi ama savunma topu diğer kanada uzaklaştırdı. Ardından bir kez daha gelişen ev sahibi ekip atağında Erkan ceza sahası sol çaprazında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

41. dakika: Kısa paslarla rakip yarı alana geçen sarı kırmızılı ekip oyuncularından topla buluşan Sneijder ceza sahasına ortasını gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

40. dakika: Drogba uzak mesafeden kaleyi düşündü, vuruşu isabetli olmadı..

41. dakika: Kısa paslarla rakip yarı alana geçen sarı kırmızılı ekip oyuncularından topla buluşan Sneijder ceza sahasına ortasını gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

40. dakika: Drogba uzak mesafeden kaleyi düşündü, vuruşu isabetli olmadı..

38. dakika: Sarı kırmızılı ekipte Didier Drogba rakip ceza alanı önünden kaleye sert bir şut gönderdi ama top üstten dışarıya çıktı.

36. dakika: Orta alandan kaptırılan top sonrası kontra atağa çıkan Galatasaray'da Drogba topla sağ kanatta buluştu ama ev sahibi ekip oyuncuları araya girdi ve topu kornere gönderdi.

35. dakika: Galatasaray'da Felipe Melo, orta alanda ikili mücadele sırasında Alper Potuk'a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü

33. dakika: Geride kalan bölümde oyunda tempo orta seviyede devam ederken,yine ev sahibi ekip topa daha fazla sahip olan takım durumunda. Galatasaray ilk bölüme göre topla biraz daha fazla oynuyor

32. dakika: Servet tedavisinin devamı için oyun alanının dışına çıktı ve oyunda yeniden başladı

30. dakika: Eskişehirspor'da Servet değiştirilmesi için kenara işaret verdi ve kendini yere bıraktı.. Hakem oyunu durdurdu

28. dakika: Wesley Sneijder serbest vuruşu kullandı ve topu doğrudan ceza alanına gönderdi. Burak Yılmaz gelen topa yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

26. dakika: Sarı kırmızılı ekipte Drogba, rakip yarı alanda sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahasına hareketlendiği sırada yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

25. dakika: Kısa paslarla rakip yarı alana geçen konuk ekip oyuncularından Sneijder, rakip ceza alanı önünde kalabalık Eskişehirspor savunmasından sıyrılamadı ve top ev sahibi ekibe geçti.

24. dakika: Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Galatasaray'da, sağ kanattan ileriye hareketlenen Sabri'ye uzun bir pas atıldı ama top Sabri'yi aşıp taca çıktı.

22. dakika: Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Galatasaray'da, sağ kanattan ileriye hareketlenen Sabri'ye uzun bir pas atıldı ama top Sabri'yi aşıp taca çıktı.

21. dakika: Konuk ekipte bu dakikaya kadar oldukça başarılı bir şekilde kaleyi koruyan Muslera kısa bire sakatlık geçirdi ama ciddi bir durumu yok

20. dakika: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Muslera Servet'ten önce topu yumrukladı.. Necati'nin topu gelişine yaptığı vuruş Uruguaylı kalecide kaldı..

18. dakika: Kullanılan serbest vuruş sonrasında top doğrudan ceza alanına geldi ama Galatasaray savunması topu tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.

17. dakika: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Muslera Servet'ten önce topu yumrukladı.. Necati'nin topu gelişine yaptığı vuruş Uruguaylı kalecide kaldı.

16. dakika: Hızlı gelişen konuk ekip atağında Drogba rakip ceza alanı sol kanadında topla buluştu. Drogba ceza sahasına ortasını gönderdi ama ev sahibi ekip savunması topu uzaklaştırdı.

15. dakika: Sol kanattan Amrabat'ın ceza sahasına yaptığı ortaya Akaminko kafayı vurdu

14. dakika: Ev sahibi ekipte Tello serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası sağ kanadı son çizgi yakınlarına gelen topa Servet yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya çıktı.

12. dakika: Alper Potuk kendi yarı alanından aldığı topla rakip alana kat etti ve 3 rakibinden sıyrıldı. Ardından Melo, Alper'i faulle durdurdu.

11. dakika: Eskişehirspor bu kez sol kanattan serbest vuruş kullandı. Yine ceza sahası penaltı noktası yakınlarına gelen topa Necati yükselip kafayı vurdu ama top yandan dışarıya çıktı.

10. dakika: Sarı kırmızılı ekibin yarı alanında Sneijder, Alper'e sert yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü

9. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Alper topu ceza sahasına gönderdi ama konuk ekip savunması topu uzaklaştırdı.

8. dakika: Sneijder'in ceza sahasına yükselttiği topu Burak'tan önce kaleci kontrol etti..

7. dakika: Orta alanda rop kapma mücadelesi sırasında Veysel, Melo'ya faul yaptı. Kullanılan serbest vuruşta Melo topu rakip ceza alanına göndermek istedi ama top doğrudan dışarıya gitti.

6. dakika: Sağdan Kamara'nın yaptığı ortaya Necati'den önce Gökhan kafayı vurdu.. Ceza sahası dışından Hürriyet'in yaptığı vuruş üstten auta çıktı..

5. dakika: Yine sol kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Erkan ceza sahasına ortasını gönderdi. Arka direğe gelen ortaya Kamara gelişine bir vuruş yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

4. dakika: Melo orta alanda kaptığı topu, rakip savunma arkasına hareketlenen Drogba'ya gönderdi ama ev sahibi ekip savunması gelen topu uzaklaştırdı

3. dakika: Bu kez ev sahibi ekip atağı sol kanattan gelişti ve topla en son Diego buluştu ama Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

2. dakika: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza sahasına yapılan ortayı Eskişehirspor savunmasında Akaminko uzaklaştırdı.

1. dakika: Karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı. Her iki takıma da başarılar dileriz.

MUHTEMEL 11’LER

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Özgür, Hürriyet, Kamara, Alper, Tello, Erkan, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Gökhan, Semih, Hakan, Amrabat, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

1 comments :

Post a Comment